zylajr82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam.Mam problem, a mianowicie włączył mi się autoalarm,o którym nawet nie wiedziałem że jest. Nie posiadam do niego kluczyka,ani pilota. Samochód nie odpala,słychać tylko tykanie. W jaki sposób mogę odłączyć autoalarm? [mod]Proszę stosować prefix !!! - poprawione[/mod]
jozek726 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 nie wiadomo jaki to jest auto alarm i gdzie jest zamontowany ?
zylajr82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zamontowany jest blisko podszybia,przy komputerze.Małe kwadratowe pudełko,z góry wejście na kluczyk którego nie mam...[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 12:14_________________________________________________
pablo_9 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 to na fotce to chyba jakaś syrenka z własnym zasilaniem musiałbyś poszukać centralki może jest gdzieś koło przekażników po stronie kierowcy albo w bagażniku musisz szukać
rysiuu Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 to na fotce to chyba jakaś syrenka z własnym zasilaniem musiałbyś poszukać centralki może jest gdzieś koło przekaźników po stronie kierowcy albo w bagażniku musisz szukać Zgadza się, na zdjęciu jest syrenka z własnym zasilanie. Resztę znajdziesz szukając po przewodach idących z syrenki
Rekomendowane odpowiedzi