Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W jakim banku konto osobiste ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam w ING od jakiegoś czasu i powiem że jest ok, konto oszczędzające dodatkowo dostajesz a na nim 4% ci rośnie, bankomaty za free i cała bankowość darmo bo przeca internetowi nie płacą :decayed:

Opublikowano

Jesteś pewny że 4% ?

Ja myśle że jest w ING 3.25%

Byłem nawet w banku i pani w pomarańczowym krawaciku sama powiedziała że pod tym względem nie są konkurencyjni. :rolleyes:

Opublikowano

W Getin Banku jest 4,45% i tam się to nazywa TOP (odpowiednik OKO w ING), a w ING jest tak jak piszesz 3,25%

Opublikowano

W między czasie założyłem konto w Deutsche Banku, ponoć mają na oszczędnościowym 4.05%.

Dowiem sie jeszcze dziś w Getin. Dzieki.

Opublikowano

Citi Handlowy, konto za 3 zł przy wpłatach 1500zł i reszta free, bankomaty cała Polska, przelewy online free, jakby ktoś chciał to mogę otworzyć i dorzucę kartę kredytową dożywotnio free :hi:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:48_________________________________________________aha na oszczędnościowym 4,04%

Opublikowano

Jeszcze jest toyota bank i ma 4,9% na oszczednosciowym, do tego fajne zabezpieczenie konta w postaci:

token_toyotabank.jpg

Ja juz sie przenosze

Opublikowano

Jeszcze jest toyota bank i ma 4,9% na oszczednosciowym, do tego fajne zabezpieczenie konta w postaci:

token_toyotabank.jpg

Ja juz sie przenosze

zwykły token :polew: :polew:

Opublikowano

No wiem :wink4:

Ale w ING czy PKO BP nie ma nic.

W sumie najbardziej jestem zadowolony z % na OKO.

3.25 a 4.90 to jest róznica.

Opublikowano

3.25 a 4.90 to jest różnica.

mi token nie podchodzi, wolę kody aktywacyjne na komórkę :tongue4:

a z tym oprocentowaniem.... czy masz 3,25 czy 4,9 to i tak gówno z tego jest, na może na flaszkę w miesiącu uzbierasz no chyba, że masz ze 100k ale to była by głupota trzymać takie siano

Opublikowano

W PKO BP masz zdrapki

Opublikowano

3.25 a 4.90 to jest różnica.

mi token nie podchodzi, wolę kody aktywacyjne na komórkę :tongue4:

a z tym oprocentowaniem.... czy masz 3,25 czy 4,9 to i tak gówno z tego jest, na może na flaszkę w miesiącu uzbierasz no chyba, że masz ze 100k ale to była by głupota trzymać takie siano

No a gdzie chcesz trzymać ? Ktoś kto chce czasami skorzystać z kasy i nie chce jej zamrażać to jest dobre rozwiązanie.

Np. przy 350k to już jest różnica, gdzieś 400zł na miesiąc więc dużo.

czy masz 800zł w ING z % czy 1200zł z % w Toyota Bank - różnica spora a dostęp do kasy cały czas.

Opublikowano

W PKO BP masz zdrapki

właśnie są zdrapki :decayed:

ja chce sie właśnie gdzies przenieś i zastanawiam gdzie :) mBank :mysli: tylko u mnie w miescie nie ma mBanku :mysli:

Opublikowano
  • Autor

W PKO BP masz zdrapki

ja chce sie właśnie gdzies przenieś i zastanawiam gdzie :) mBank :mysli: tylko u mnie w miescie nie ma mBanku :mysli:

Też chciałem konto w mBanku, ale u mnie również nie ma. Dlatego wybór padł na ING, już mnie Marek na winko zaprosił :cool1:

Opublikowano

W PKO BP masz zdrapki

Też chciałem konto w mBanku, ale u mnie również nie ma. Dlatego wybór padł na ING, już mnie Marek na winko zaprosił :cool1:

a na pączka??

tez mam w ING

Opublikowano

W PKO BP masz zdrapki

Co do win Marka to ma bardzo dobre i można zamówić fajny zestaw na spróbowanie za ok 200 zł polecam.

Opublikowano

ja mam inteligo i jestem zadowolony :)

Opublikowano

ja mam inteligo i jestem zadowolony :)

Ja również od wielu lat i nieco mnie zdziwiło, że w tym temacie mało kto o tym koncie napisał a jak już coś było to samo psioczenie :gwizdanie:

Opublikowano

ipko mam do tej pory ale zieniem na ing jest tańsze

Opublikowano

A jest przeciez Audi Bank co nie ? :naughty:

Bo VW to na bata jest.

Ja jednak do toyoty poszłem. Bo audi bank to nie wiem czy tylko czasem do kredytów na auta nie jest...

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Mamw konto w WBK Wydajesz&Zarabiasz, ale poszukałem na necie i okazuje się, że są dwa konta typu payback/zarabiajace, które by mnie interesowały:

-dobre konto w multibanku, max zwrot za zakupy 50 pln/miesięcznie

-konto z podwyżką w BGŻ, max podwyżka 1% od najwyższego wpływu, nie więcej niż 50 pln/miesięcznie.

Ma ktoś któreś z powyższych i może coś napisać na ich temat. Szczególnie jakie sieci sklapów stacji sa przypisane do kodów MCC wymaganych przy zwrocie w Multibanku?

Jak wyglad wypłata "premii" w BGŻ-czy jest to od kwoty wypłaty czy jest to od najwyzszego wpływu z innego banku (trochę nie jest jasny poniższy punkt regulaminu BGŻ:

"Podstawę naliczenia Premii stanowią wpływy środków pieniężnych na Konto Uczestnika pochodzące z rachunków prowadzonych przez inne banki lub przez Bank, z wyjątkiem wpływów z rachunków prowadzonych: przez jakikolwiek bank na rzecz Uczestnika, lub przez Bank na rzecz klientów detalicznych)-czy dobrze kminię, że jeśli wpływ z mojego rachunku w innym banku bedzie najwyższy, to nie bedzie brany pod uwagę przy premii, a w takim razie kolejny w kolejności?

Prześledziłem regulaminy, tabele opłat-czy są jakieś kruczki, kóre pominąłem?

pozdrawiam

pablosan