qrczak91 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kupiłem ostatnio fajne radyjko, Alpine 113 BT. Problem mam taki, że latały mi te takie plastiki - ramki. Wyjąłem radyjko i zauważyłem, że oba są połamane. Niestety kosz też był nadłamany, ale to już posklejałem. Tych ramek sklejać nie zamierzam. Chce kupić nowe, bo to pierdołą jest. Dzwoniłem do warsztatu we Wrocławiu, bo na allegro znalazłem tylko min 200km stąd i powiedzieli, że tego jest co najmniej 5 rodzajów. Prawda to? Rozchodzi się generalnie o coś takiego: http://moto.allegro.pl/ramka-radiowa-na-radio-audi-a4-1994-1998-i1366805956.html Ceny są od 6zł do 40zł. Pytanie, czy te za 6zł będzie do mnie pasowało? Czy faktycznie jest tego całkiem sporo? Może ktoś wie, gzie dostanę taką ramkę we Wrocławiu?
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Grunt to czytać aukcje :gwizdanie: skoro pisze że do 98 to znaczy ze ramka pasuje do przedliftów
qrczak91 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 czytać, czytałem. Tylko się zastanawiam, czy takie za 5zł nie będą odstawały, czy będą znośnie wykonane i czy to w ogóle ma jakieś znaczenie :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ogólnie jakiej byś nie wziął będzie z d*py wygladać, do B5 masz dwa rodzaje takich ramek, do przedlifta którą sie przykręca po bocznej stronce elementu, i poliftowe przykrecane na przedniej stronie centralnie, tyle jest między nimi róznic Jak kupiłem w granicach 10zł, pasuja dobrze
qrczak91 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 ok, dzięki czyli gość, który przez telefon stwierdził, że jest co najmniej 5 różnych rodzajów coś pokręcił
Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ok, dzięki czyli gość, który przez telefon stwierdził, że jest co najmniej 5 różnych rodzajów coś pokręcił albo powiedział ogólnie o A4,, bo do B6 są juz inne, albo postawił na producenta ale w każdym bądź razie wszystkie przedliftowe przykręca sie od boku i tego nie przeskoczą wiec co bys nie kupił z opisem w aukcji do 99r będzie pasowało
Rekomendowane odpowiedzi