pietrek505 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam, Czy istnieje możliwość sprawdzenia tego przekaźnika na krótko żeby uruchomić na moment pompę w baku ? Problem z odpalaniem po dłuższym postoju, vacum podmieniona nie pomaga, wszystko posprawdzane. Zostały jeszcze dwie rzeczy uszczelnienie pompek lub pompka w Baku. Proszę o pomoc pozdrawiam
pietrek505 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Passat 1999r AJM ma elektryczna pompe w baku, co świadczy przekażnikiem w obudowie komputerze i 4 PIN kostką przy pompie... Pozdrawiam i prosze o pomoc
Daimos Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ajm nie ma pompy w baku. dziwne bo u mnie jest jak włączysz zapłon to przez chwile ją słychać w bagażniku, jest bardzo cicha, można ją uruchomić poprzez VAG'a
pietrek505 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam, u mnie nic nie ślychać, dlatego chcę to sprawdzić poniważ jest problem z rozruchem :wallbash: Jak uruchomić przez VAGA?? Czy można recznie sprawdzić ten przekażnik Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi