Aydaho Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Czy ktoś ma jakiś dobry sposób na demontaż blend głośników ?? właśnie połamałem lewą i za cholere nie można tego ustrojstwa wyrwać - uchwyty są od wewnątrz (fabrycznie) rozgrzane przez co robi się kołnierz mocujący i szarpiąc finał jest taki że blenda pęka ps. rozbierać drzwi nie chcę więc jeżeli macie jakiś mało inwazyjny sposób proszę pisać
schiller Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 rozbierać drzwi nie chcę obawiam się ze bez tego się nie obejdzie...
Aydaho Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Opublikowano 2 Listopada 2007 obawiam się ze bez tego się nie obejdzie... cholera ..
schiller Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 ale to nie jest żadna filozofia (przynajmniej w B5) kwestia paru śrubek.
Aydaho Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Opublikowano 2 Listopada 2007 ale to nie jest żadna filozofia (przynajmniej w B5) kwestia paru śrubek. wiem ale mam nadzwyczajny talent do zrywania zapinek i jakoś ich nigdy nie mam na zapasie :> no nic - trzeba będzie się za to zabrać. Lewe wyrwałem na siłe - cała kratka w drobny mak ale i tak trzeba rozebrać i przytopić mocowania bo nowa blenda wypada dzięki za info
Rekomendowane odpowiedzi