Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Specjalne limitowane wersje Audi A4 B5 były takie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobnie jest z autkami z Belgii, też miały charakterystyczne wyposażenie :)

To mnie zaciekawiło bo moja jest ściągana z Belgii. Czym było to "charakterystyczne wyposażenie" ? Może mam coś czego nie mają inni albo nie mam czegoś co było normą w innych krajach :kox:

Opublikowano
  • Autor

Z tego co wiem na rynku Niderlandzkim (Belgijski) były silnik 1.9 TDI AFF 75HP wiec nic ciekawego, taki ukłon Audi w ramach ochrony środowiska :P

Opublikowano

Z tego co wiem na rynku Niderlandzkim (Belgijski) były silnik 1.9 TDI AFF 75HP wiec nic ciekawego, taki ukłon Audi w ramach ochrony środowiska :P

To też ale ogólnie nie były jakoś bogato wyposażone, zazwyczaj dekory ala drewno w środku, początkowe modele klima manualna :decayed:

To mnie zaciekawiło bo moja jest ściągana z Belgii. Czym było to "charakterystyczne wyposażenie" ? Może mam coś czego nie mają inni albo nie mam czegoś co było normą w innych krajach :kox:

Widziałem kilka z jasnym wnętrzem, czyli tapicerka w jasnym kolorze, kokpit też :wink4:

Bogate wyposażenie raczej we Francji było, tam większość autek było w skórze i z masą dodatków, ciężko o golasa B5 z Francji :)

Opublikowano

chriss, Ty szprechasz? :blink:

Opublikowano

chriss, Ty szprechasz? :blink:

ja, ich weiß eine fantastische :polew:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 19:10_________________________________________________Ich verwende Google Translator :cool1:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

A ja myślałem że najlepiej wypasione B5 są z importu z Włoch i Szwajcarii :P

Opublikowano

Chyba ukłon w stronę skąpstwa bo w NL to przeważnie same golasy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Najgorsze pewnie golasy to były w Polsce, chodź nie znam ludzi którzy mają B5 z polskiego salonu :P wiec mogę się mylić :P

Opublikowano

Chyba ukłon w stronę skąpstwa bo w NL to przeważnie same golasy :naughty:

Nie prawda ja swoją przyjechałem z NL i dosyć bogato wyposażona jest prawdo podobne wersja Pro Line Style (w NL stawiano na ekologie i bezpieczeństwo raczej) :cool1:
Opublikowano

To też ale ogólnie nie były jakoś bogato wyposażone, zazwyczaj dekory ala drewno w środku, początkowe modele klima manualna :decayed:

Drewno mam ;P, zamiast jasnego wnętrza mam niebieskie ale za to jasną podsufitkę, słupki itp i na szczęście climatronic, dodatkowo mała navi z mapami beneluxu ;P Czyli ogólnie mówiąc lipa te auta z Belgii bez żadnych wodotrysków.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1691e500df53e32fm.jpg

Mam taką naklejkę na aucie, czy ktoś sobie ją nakleił, czy może to jakaś specjalna edycja?

Sportowe fotele, zawiedzenie 1be, fis, licznik z temperaturą oleju i ładowaniem, tylko ten silnik. :tongue4:

Opublikowano

Panowie, z tego co ściągałem dekory w B5 przynajmniej po drugim lifcie, to jest to prawdziwe drewno o dziwo. To tak tylko dla potomności :)

Opublikowano

Najgorsze pewnie golasy to były w Polsce, chodź nie znam ludzi którzy mają B5 z polskiego salonu :P wiec mogę się mylić :P

Ja mam Polaka, ale nie jest najgorzej :) Rodzice mają z NL i brakuje dodatkowych wskaźników (temp. oleju i ładowania), 1/2 FIS, brak xenonów. To tyle porównując z moim.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1691e500df53e32fm.jpg

Mam taką naklejkę na aucie, czy ktoś sobie ją nakleił, czy może to jakaś specjalna edycja?

Sportowe fotele, zawiedzenie 1be, fis, licznik z temperaturą oleju i ładowaniem, tylko ten silnik. :tongue4:

ktoś sobie nakleił :)

Opublikowano

Odświeże kotleta, jeszcze takie były w eskach:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/DPCjm29n_3qTBP0vkdLcnQ?feat=embedwebsite

zdjecie zapozyczone od kolegi teeree

w esach? :mysli: mam takie w tdi :wink4: w S4 widziałem tylko karbony i drewno orzechowe (głównie u amerykanów)

Opublikowano

Odświeże kotleta, jeszcze takie były w eskach:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/DPCjm29n_3qTBP0vkdLcnQ?feat=embedwebsite

zdjecie zapozyczone od kolegi teeree

w esach? :mysli: mam takie w tdi :wink4: w S4 widziałem tylko karbony i drewno orzechowe (głównie u amerykanów)

Ja widziałem już w dwóch ori S4. Czyli wychodzi na to że dekor jak i cała reszta wyposażenia były zawsze do wyboru.

Ps. widziałem juz S4ki na zwykłych listwach tzw. łuskowych :decayed:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Wybaczcie, że włączam się teraz do tej dyskusji sprzed roku, ale jestem nowym użytkownikiem forum.

rafalekx - masz 100% racji. Oto kilka słów na potwierdzenie.

Moja A4 posiada podkreślony znaczek A4, a także:

- sportowe fotele (półskóra - boczki skórzane, środek materiał) takie jak w pierwszej A4 wrzuconej na zdjęciu przez michu93,

- białe zegary z białym podświetleniem,

- skórzana gałka i kierownica S,

- obniżone zawieszenie,

- felgi BBS 17' (mogły być dodane przez poprzedniego właściciela, niekoniecznie były po wyjechaniu z salonu),

Autko w avancie, rocznik 2001, kolor srebrny, 1.9 TDI 115 km. Pochodzenie włoskie, ale elektrycznych lusterek nie ma (widocznie pakietu italia brak). Sprawdzę to jeszcze po przeanalizowaniu naklejki w bagażniku.