adr1018 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Czym usunąć klej super glue z grilla audi a4 b6 dodam że klej wżarł się i zostały ubytki w plastiku ?
morwa76 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Czym usunąć klej super glue z grila - wpisz to w przeglądarke google bo patentów co nie miara
Rdzewek_RdK Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kolego Aceton, mały nożyk i powinno być dobrze
Daimos Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 ja kiedyś usuwałem acetonem, trochę mozolna praca ale wszystko zeszło
andy_sky Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ale jak masz wżery to tylko szlifowanie i malowanie
adr1018 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 ale jak masz wżery to tylko szlifowanie i malowanie Tylko nie wiem czy się opłaca. Może lepiej kupić używkę lub samemu wyczyścić papierem tylko nie wiem jakim żeby nie porobić rys i później spolerować. Może ktoś miał już taki problem bo poprzedni właściciel przykleił sobie ''chromy''
andy_sky Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ale jak masz wżery to tylko szlifowanie i malowanie Tylko nie wiem czy się opłaca. Może lepiej kupić używkę lub samemu wyczyścić papierem tylko nie wiem jakim żeby nie porobić rys i później spolerować. Może ktoś miał już taki problem bo poprzedni właściciel przykleił sobie ''chromy'' to nieduży koszt papierem 200 wżery potem 400 podkład do plastiku można kupić w spreyu i matowy czarny też w spreyu cały koszt to max 40pln nie muszę dodawać że przed malowaniem odtłuścić
Rekomendowane odpowiedzi