Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Maska b5 a b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypadkiem spojrzalem na uzywaną maske od b6. Wydaje sie ona identyczna jak w b5 z róznica w grillu :przebiegly: Pytanko brzmi : czy mozna zalozyc maske od b6 do b5 ? Czy pasuje na lampy itp ?

Moze ktos przymierzał ?

Opublikowano

Nie będzie pasowała. Wystarczy popatrzeć nawet na fotki a widać różnicę choćby nawet przy światłach. Nie po to wyszła B6 żeby wyglądała jak B5 :wink4:

Opublikowano

na oko widać, że nie ma sensu przymierzać :thumbdown:

Opublikowano

ja jestem zdania że wszystko musi sie trzymać kupy a bez przymierzania widać że to raczej nie będzie pasowało do reszty :sick3: no chyba że chcesz zmienić też lampy, zderzak i inne rzeczy :polew:

Opublikowano

No i w zwiazku z tym temat to powieim Panowie ze:

W kraku widziałem Audika B5 z maską przednia od B6 nie zdązyłem palnąć fotki ale musze powiedziec ze z daleka nie najgorzej to wyglądało wiec chyba raczej wszystlko da sie zrobić i przerobić tylko pytanie czy jest sens bo Ja takiego przynajmniej nie widze!, widziałem tez Cabrio w budzie 80-tki z przodem od B6 , jeździ po kraku taka żółta, postaram sie namierzyc i zrobić foto.

A tutaj mam pytanie do chłopaków z Śląska bo na tamtejszych blachach widziałem VW JETTA tą po 92 roku z przodem od Audi A4 B7 ubaw po pachy obnizona itd....

Trzeba jeździć z właczonym aparatem fotograficznym na non-stopie by sie udało pstryknąć jakies foto a wynalazków nie brakuje....

Opublikowano
  • Autor

Mi nie chodzi o jakies przerabiania itp ... Zmiana lamp i błotników nie wchodzi w gre... Zastanawia mnie tylko czy maska nie bedzie po prostu pasowała...