nec_ Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam Mam taki problem, jak wlaczam kilamtyzacje pojawia sie takie piszczenie w srodku samochodu jest ono do zniesienia natomiast na zewnatrz paskudnie brzmi, wie ktos co to jest? i ile ewentualna naprawa tego? Zeby nie zaczynac nowego watku zapytam jeszcze tutaj o jedna rzecz a mianowicie przy predkosci 150km/h pojawia mi sie (km/h)2 coz to oznacza i jak tego sie pozbyc?
cayenne Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Posprawdzaj paski,czy nie są zużyte bądź zbyt luźne.
nec_ Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Opublikowano 4 Listopada 2007 paski sa wymienione miesiac temu...
Gość spedyt Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zeby nie zaczynac nowego watku zapytam jeszcze tutaj o jedna rzecz a mianowicie przy predkosci 150km/h pojawia mi sie (km/h)2 coz to oznacza i jak tego sie pozbyc? Ostrzeganie o przekroczeniu prędkości Pasek od klimy też wymieniony? Jeżeli nie to pewnie przy wymianie innych został źle naciągniety. Inna możliwość to sprężarka klimy może się kończyć
Gość Michał Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Posprawdzaj naciąg pasków,być może któryś jest luźny.Przyczyną piszczenia moze byc równiez zacierająca się sprężarka lub samo łozysko.
Rekomendowane odpowiedzi