talib1990 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w mieście lajtowa jazda to nieraz zmiana przy 2500 obr... jak jeżdże dynamicznie to jakies 3500 spokojnie wystarcza, a jak już zapinam to do odcinki każdy bieg wczoraj sprawdzałem elastyczność mojej audicy i brata omegi 2.5V6 obie w gazie 5. bieg 100 km/h but i do 200 i musze powiedzieć że auta szły prawie równo, wygrałem o długość auta
emaks Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja mam wrażenie, że przy około 3tys. obr. zbyt głośno mi silnik warczy... Dlatego niepokoi mnie takie wysokie kręcenie. :mysli: Może przewrażliwiony jestem...
polkr Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja mam wrażenie, że przy około 3tys. obr. zbyt głośno mi silnik warczy... Dlatego niepokoi mnie takie wysokie kręcenie. :mysli: Może przewrażliwiony jestem... wydech zalataj
kred Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 zakaczmy ten wątek bo się smieszny robi. zmieniaj biegi jak ci wygodnie a brzeczenie to juz inny temat
Luka3s Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 zakaczmy ten wątek bo się smieszny robi. zmieniaj biegi jak ci wygodnie a brzeczenie to juz inny temat
slawek5170 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 zima wiadomo koło 2 tysięcy i następny, za to latem, jak jest sucho, cho cho. wtedy można popędzić silnik trochę, żeby po zimie się nie zastał
Maxcudo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Generalnie to nie ma żadnej reguły. Zmienia każdy jak woli i lubi i potrzebuje. Ja moja ślicznotkę kręcę na całym zakresie(jeśli jest rozgrzana) jak potrzebuje, a zdarza się to dość często. Po to ma taki zakres, aby na nim działać. Spalania w granicach 9,5-12 po mieście
NelsonPL Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) Wbijasz jedynkę i potem dwójkę przy prędkości 120 km/h, a potem to już pozostałe biegi... i lecisz jak rakietą... Tylko musi być z górki... Prosta sprawa.... Edytowane 20 Września 2020 przez NelsonPL
Rekomendowane odpowiedzi