Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Takie B2 ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

136 km i Q, a ja w 2,8 qrwamać nie mam!

gratuluję :good:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

zakończenie sezonu

DSC06346.jpg

a tu już po poprawkach blacharskich

2332.jpg

2331.jpg

2329.jpg

teraz do lakiernika :naughty:

Opublikowano

Super autko, ale jakoś nie widzą mi sie szerokie zderzaki, wąskie z 80 ładniejsze, ale to 90 więc pewnie zostaną. Jeden mod jaki bym tu widział to światła z przodu podwójne kwadraty, takie jak ma sokolnh :good:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Naprawdę bardzo ładna B2 :good: Dawno takiej nie widziałem. Gratulacje stary!!!!! Dbaj o nią tylko. Ja bym takiego czegoś już nie sprzedawał. Właściwie od takiej B2 zaczęła się moja miłość do AUDI :notworthy: Kiedyś też miałem taką, tylko 85 rok po lifcie, FWD ale z motorem 2.0 8V od B4.

Powodzenia :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Naprawdę bardzo ładna B2 :good: Dawno takiej nie widziałem. Gratulacje stary!!!!! Dbaj o nią tylko. Ja bym takiego czegoś już nie sprzedawał. Właściwie od takiej B2 zaczęła się moja miłość do AUDI :notworthy: Kiedyś też miałem taką, tylko 85 rok po lifcie, FWD ale z motorem 2.0 8V od B4.

Powodzenia :thumbup:

:wink4: tenx

postaram się to dla Ciebie zrobić :naughty: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 10:19_________________________________________________a już miało iśc na sprzedaż bo było coś innego

Opublikowano

Ślicznie ma Pan auto proszę Pana

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

powiedziało się A to teraz B mały retusz lakieru :wink4:

2396.jpg

2504.jpg

2393.jpg

:tongue4:

Opublikowano

Oooo proszę, projekcik się rozwija. A jakie plany masz? Będzie się coś działo z motorownią?

Opublikowano

Dawaj 2.2T :kox:

P.S kolor zostaje ten sam czy jakaś zmiana?

Opublikowano

Piękności! Dla mnie to powrót do przeszłości, moje pierwsze audi to GTE 1,8 1983. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia po lakierze. Szczerze gratuluje. :good:

Opublikowano

Bo ja wiem czy 2.2T to jest na pewno dobre wyjście? Sam silnik jest bardzo fajny i ma super potencjał, ale jest też bardzo kosztowny. Żeby go dobrze zrobić na okolice 400 km trzeba mieć jakieś 20k zł. Oczywiście mam na myśli zrobienie tego naprawdę porządnie, a wiem o czym pisze bo właśnie kończę remont 2.2T w mojej S2.

Opublikowano
  • Autor

Oooo proszę, projekcik się rozwija. A jakie plany masz? Będzie się coś działo z motorownią?

na razie buda :good: potem zawiecha z którą mam problem może wiesz gdzie kupić gwint do Quattro tylko amory są z kolumnami ewentualnie gdzie można przerobić na wkłady :mysli:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:56_________________________________________________

P.S kolor zostaje ten sam czy jakaś zmiana?

kolor ten sam miał być oryginał :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:57_________________________________________________

Piękności! Dla mnie to powrót do przeszłości, moje pierwsze audi to GTE 1,8 1983. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia po lakierze. Szczerze gratuluje. :good:

:hi:
Opublikowano

na razie buda :good: potem zawiecha z którą mam problem może wiesz gdzie kupić gwint do quattro tylko amory są z kolumnami ewentualnie gdzie można przerobić na wkłady :mysli:

O ile się orientuję to da się dostać tylko gwint Witeca, ale dokładnie tematu nie rozgryzałem. Chociaż w sumie niedługo mnie to czeka do b2cq, jak coś to można by pomyśleć żeby zamówić 2 komplety może wyjdzie coś taniej. Poszperam i dam Ci znać.

Ewentualnie widziałem na którymś forum, chyba b2kowym, że ktoś przerabia.

Aha jeszcze jedno, nie wiem w jakim etapie masz malowanie budy, ale jeśli nie jest jeszcze skończone a planujesz dalsze mody silnikowe itp to zostaw sobie malowanie na koniec. Ja tego nie zrobiłem w s2 i teraz żałuje. Przy grubszej robocie zawsze się gdzieś ten lakier lekko uszkodzi a szkoda.

Opublikowano

przecież gwint pasuje z b3/b4

a one są dostępne

kwestia $$$

Opublikowano
  • Autor

przecież gwint pasuje z b3/b4

a one są dostępne

kwestia $$$

wiem wiem :wink4: ale szukam innej opcji możne :gwizdanie:

Opublikowano

Świetne auto ... mam wielki sentyment do B2 bo kilka ujeżdżałem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

małe upde

2858.jpg

2857.jpg

Opublikowano
  • Autor

Czyli autko dostało swiezy lakierek :naughty:

jak na razie tylko lakierek :naughty:
Opublikowano

z ciekawości gdzie i za ile robiłeś ? Ze zdjęć wygląda dobrze a jak na żywo ?