Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Takie B2 ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po co ładować kasę w takiego starucha?

no jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :naughty:

Lepiej było kupic za to np golfa vr6 i ztuningowac

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Po co ładować kasę w takiego starucha?

no jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :naughty:

Lepiej było kupic za to np golfa vr6 i ztuningowac

lub Twojego peugeota 206 WRC :grin::grin:

---------- Post dopisany at 08:22 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ----------

Bardzo fajne autko :kox:

gruszka, chętnie skomentujemy twoje auto :facepalm:

:wink:

---------- Post dopisany 16-08-2012 at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany 18-06-2012 at 08:22 ----------

szykuje się małe co nieco :wink:

20120814_131344.jpg

12080117.jpg

nowe amory wahacze wszystkie tuleje łożyska sprężyny itp.

belki kolumny piaskowane i malowane proszkowo

podwozie po wszystkim konserwacja

i na koniec silnik...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a ten dalej swoje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
a ten dalej swoje

Weź człowieku nie śmieć facetowi tematu, jak Ci nie pasuje koncepcja to rób po swojemu w swoim aucie, w swoim temacie.

Mi osobiście marzy się dokładnie takie coś:

audi_80_b1_2.jpg

Piękne auto, ja zostawiałbym Ori wszystko, tylko zrobił gruntowną renowację środka i zostawiłbym ją w takim stanie. Piękne auto, zrobiło na mnie dużo większe wrażenie niż nasze pomodzone B6/B7/B8. Po prostu takich aut się już nie robi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wąski bryka mega :slina: no i ladnie dzis latales na zubrach pogratulowac oby fantowski szybko dał foty jak szles bokiem :kox:

Opublikowano
  • Autor
Wąski bryka mega :slina: no i ladnie dzis latales na zubrach pogratulowac oby fantowski szybko dał foty jak szles bokiem :kox:

:wink:

Opublikowano

No pięknie :thumbup1:

Rozglądam się od jakiegoś czasu za czymś fajnym ale niestety oporowo mi to idzie :facepalm:

Dziwi mnie trochę polityka Audi w zakresie części do starszych modeli - elementy wnętrza są niedostępne dla chyba wszystkich modeli starszych niż 2000r :kwasny:

Chciałem zrobić auto świeże w środku, ale mocno jest to chyba nie możliwe.

Jakis czas temu powaliło mnie na kolana to:

Audi S2** Einmalig** 1Hand** 28000 km**KD gepflegt** jako Samochód sportowy/coupé w Bayreuth

Ponieważ fajne Audi w rozsądnych pieniądzach ciężko znaleźć zacząłem tę patrzeć na E30, bo w sumie to nie mniej fajne auto - może nie quattro ale przynajmniej RWD :guma: a nie jakieś tam FWD jak np w Audi Cabrio :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

całkiem fajna zabawa :wink: naprawdę ciężko trafić fajną sztukę :wink: ogólnie od kiedy zrobiła się moda na klasyki ceny poszły do góry.Ja jak dałem 7 tyś ludzie pukali mi po głowie :kwasny: pozostała mała kosmetyka i zrobienie porządnie wydechu i czas na następnego klasyka któy czeka w kolejce :naughty:

Opublikowano
całkiem fajna zabawa :wink: naprawdę ciężko trafić fajną sztukę :wink: ogólnie od kiedy zrobiła się moda na klasyki ceny poszły do góry.Ja jak dałem 7 tyś ludzie pukali mi po głowie :kwasny: pozostała mała kosmetyka i zrobienie porządnie wydechu i czas na następnego klasyka któy czeka w kolejce :naughty:

Teraz za 7k to nie warto nawet linka otwierac :kwasny: Ja szukałemS2, ale najtańsze szroty w PL to 25k.

Najtańszy jaki znalazłem w Niemczech w staniem takim, który sprawiałby że czuję się dobrze z takim zakupem kosztował w przeliczeniu 60k PLN (bez opłat)

Masakra jakaś.... Dlatego zerkam teraz częściej w kierunku E30, bo ceny jeszcze w miarę normalne są, ale o fajny egzemplarz bez wiejskiego tjuninku trudno :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

E30 też już ciężko ale warto szukać tylko nie w Polsce :naughty: szukaj szukaj bo czas działa na niekorzyść :wink:

---------- Post dopisany 15-11-2012 at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany 14-11-2012 at 09:30 ----------

AudiBlogPL: Audi Sport Quattro na sprzedaż

Opublikowano

Widzialem na mobile. Pokazalem zonie zdjecia i zapytalem ile wg niej cos takiego kosztuje. Popatrzyla okiem "znawcy" i stwierdzila ze pewnie duzo, tak z 60-70k PLN :)

Miala mocno zdziwiona mine jak jej pokazalem cene :)

Opublikowano
  • Autor
Widzialem na mobile. Pokazalem zonie zdjecia i zapytalem ile wg niej cos takiego kosztuje. Popatrzyla okiem "znawcy" i stwierdzila ze pewnie duzo, tak z 60-70k PLN :)

Miala mocno zdziwiona mine jak jej pokazalem cene :)

cena jak cena musimy grać w Totolotka :wink: pierwszy zakup to takie Audi :banan:

Audi 90 Quattro als Limousine in 1

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

img0017.jpg

takie tam rajdowanie

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:31 ----------

skromnie ale do celu :decayed:
Opublikowano

Fajny youngtimer :thumbup1: Miałem takiego w 80-tych latach, __________________________________________________________niestety tylko na obrazku gumy Turbo:decayed: Wtedy moje marzenie. Ladnie się buja(dosłownie i w przenośni:wink:). Jej wartość już rośnie:naughty:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Fajny youngtimer :thumbup1: Miałem takiego w 80-tych latach, __________________________________________________________niestety tylko na obrazku gumy Turbo:decayed: Wtedy moje marzenie. Ladnie się buja(dosłownie i w przenośni:wink:). Jej wartość już rośnie:naughty:

brakuje turbo :decayed: i twardego zawiasu :decayed:

---------- Post dopisany 04-04-2014 at 09:57 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2013 at 09:45 ----------

Zlot Audi Quattro w Poznaniu - WP.TV

takie tam klasyki

Opublikowano

kolego takich a4 b5 jak nasze to na pęczki ale tak QATTRO i w taki stanie jak ta to bardzo mało, kolego zostaw oryginała i dbają o nią bo jest na czym oko zawiesić

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

witam prze piękna b2 i w Q klasyk unikat dla mnie to biały kruk z wielką przyjemnościom bym ją oglądnął na galerii

Opublikowano

mi się marzy odbudować Audi Quattro z 2.2 turbo pod machą, ale niestety kasy brak i czasu... ale kiedyś na pewno to zrobię !!!:decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem w ciężkim szoku po przejrzeniu tego tematu... Auto robi mega wrażenie, coś pięknego :kox: Jakie dalsze plany masz na to auto? :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

witam prze piękna b2 i w Q klasyk unikat dla mnie to biały kruk z wielką przyjemnościom bym ją oglądnął na galerii

dzięki :D -zapraszam czwartek Plaza po 20 :wink:

Jestem w ciężkim szoku po przejrzeniu tego tematu... Auto robi mega wrażenie, coś pięknego :kox: Jakie dalsze plany masz na to auto? :)

Cieszę się że Ci się podoba :wink: plany został środek do poprawy kilka detali i pozostanie fan z jazdy :decayed: