Buba Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 2.7 bit ma wszystko czego zapragniesz :gwizdanie: no wiem tam jest wszystko pieknie rozwiazane i dosc bezawaryjnie jednak eksploatacja wieksza niz w 3.2 V6 dwie sprezarki to juz spory koszt no i spalanie zasadniczo wieksze hehe zawsze jeszcze mozna cos pomodzic a koszta modow w takim silniku poza chipem sporawe jakis wolnossak w tej mocy by sie zdal ale w B6 tylko 3.0 ASNy i ponoc roznie z nimi jest czytalem ze nie dokonca udany silnik moze lepiej 3.2 z B7 tam tez cos w okolicach 250KM ponad no i co Vka to Vka chyba ze sie myle spalanie wieksze niz w 3.2 kto ci takich bajek naopowiadal ?? moje byle 1.8T pali 11.5l, eSa tyle samo wiec nie wiem gdzie widzisz ta kosztowna eksploatacje
olovski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 spalanie wieksze niz w 3.2 kto ci takich bajek naopowiadal ?? http://www.motofakty.pl/testy_i_porownania/dane_techniczne/?marka=760&model=446&typ=13310 http://www.motofakty.pl/testy_i_porownania/dane_techniczne/?marka=760&model=446&typ=263354 no niby wieksze wydaje mi sie ze wolnossak jest mniej awaryjny od biturbo wiecej rzeczy moze pasc no i posostaje to e zawsze bedzie malo i malo a modzenie Ski dosc kosztowne w Vce 220KM i to z zalozenia silnik w ktorym niewiele mozna zrobic wiec mody odpadna popraw BUBA moge sie mylic
domjenick Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w Vce 220KM i to z zalozenia silnik w ktorym niewiele mozna zrobic wiec mody odpadna zależy ile masz pieniędzy-jak masz ich trochę,to i moc się zwiększy-małym kosztem nic nie zrobisz
Buba Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 mialem 1.8T i palilo mi ok 11l, teraz jezdzi nią Kolkov i pali tyle samo mam 2.7 i pali 11-12 l oczywiście jazda bez wygłupów nie kazdy kupuje eske zeby robic trylion koni, od zwyklego v6 rozni sie tylko dolozonymi turbinami
olovski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 w sumie tak ale wiadomo takim autem nie da sie nie wyglupiac :> ale powiem wam Panowie ze w zasadzie macie sporo racji chyba lepiej kupic gotowca niz bawic sie w swapy jak ktos wczesniej pisal jak swapowac to na cos naprawde mocnego ja chyba jednak pojde w B6 1.8TQ powiedzcie jeszcze tam byly trzy wersje 150/170/190KM roznia sie tylka sprezarkami czy silnik zmianil sie konstrukcyjnie?? a co do ziomka poczyta moze i sam podejmie decyzje
domjenick Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 150/170/190KM roznia sie tylka sprezarkami czy silnik zmianil sie konstrukcyjnie?? jeszcze 180 konna,wszystko ,tak poza tym jest na Forum,przynajmniej co dwa miesiące ktoś się pyta o to samo,więc wysiłek skieruj na "szukanie",a nie zadawanie pytań w tym temacie
Zaleczeq Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 150/170/190KM roznia sie tylka sprezarkami czy silnik zmianil sie konstrukcyjnie?? jeszcze 180 konna,wszystko ,tak poza tym jest na Forum,przynajmniej co dwa miesiące ktoś się pyta o to samo,więc wysiłek skieruj na "szukanie",a nie zadawanie pytań w tym temacie W b6 180 konna wersja >?? pierwsze słysze 1.8T b6 AVJ=> 150 BFB=> 163 AMB (wersja USA) => 170 BEX=> 190 Pierwsze trzy roznia sie softem BEX=> ma turbawke k03s, wieksze wtryski, 2 ICki
domjenick Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 W b6 180 konna wersja >?? pierwsze słysze ja też-pomyliłem się
Zaleczeq Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 az mi głupio było poprawiac zielonego bałem sie troche ale znalazłem siły w sobie i napisałem :polew: sorki za 180 konne to w b5 bodajrze były
domjenick Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 az mi głupio było poprawiac zielonego bałem sie troche ale znalazłem siły w sobie i napisałem :polew: sorki za 180 konne to w b5 bodajrze były tak-były w B5-zieleni też się mylą chodziło mi ogólnie o 1,8T
Rekomendowane odpowiedzi