rafa4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam problem z ori webasto b6. Załącza się tylko na kilka sekund. Problem pojawił się po wymianie rozrządu, płynu chłodniczego. Czy mogło mieć to jakiś związek? Raczej sam nie jestem w stanie tego naprawić. Możecie polecić jakiś serwis w Warszawie lub w okolicach czy najpierw sprawdzić błędy po podłączeniu u mechanika pod komputer?
elmo814 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 vag-a podepnij , i mysle ze pomoze kolega wrclaguna najlepszego w 2011
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 też szukam kogoś w wawie kto zna się na webasto i wie gdzie ręce włożyć i ogarnąć temat, u mnie wywala błąd - flame out , po zapoznaniu się z opisem błedów przedstawionym przez kolegów z forum, może być swieca lub palnik do wymiany, ale raczej sam nie będę z tym kombinował i wolałbym podjechać do kogoś kumatego w temacie, bo w jednym warsztacie usłyszałem za sam demontaż pieca...400 zł + ewentualne materiały... pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi