Góral.tz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kierowce mieć to dobra opcja dlatego babinę zabieram :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mamy KOMPLET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mamy KOMPLET Piknie kielo cud ciekawe ile zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Iverson mordo Ty Moja, wreszcie się z Tobą napiję :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mamy KOMPLET :kox: :kox: ps, spoko jeszcze jakies miejsca sie znajda zapewne a wiec zapisywac się na liste rezerwową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 dobrze, że w tym roku znów jadę jak pasażer :kox: no i przede wszystkim jedziesz sam a nie "+ 1" :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Moskal bedzie okazja Twoje ur opic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 moskal wspominał że w tym roku w BT nie pije :decayed: popitki :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 dobrze, że w tym roku znów jadę jak pasażer :kox: no i przede wszystkim jedziesz sam a nie "+ 1" :good: :good: " a na choooj mnie ten kaktus" tam :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Moskal bedzie okazja Twoje ur opic :good: moskal wspominał że w tym roku w BT nie pije :decayed: nie mówiłem ze nie bede pił , tylko ze "prawie" nie bede pił :naughty: :naughty: " a na choooj mnie ten kaktus" tam :naughty: dokładnie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 moskal, ty nie kombinuj, Bracie, bo ja Ci wiszę flaszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 moskal, ty nie kombinuj, Bracie, bo ja Ci wiszę flaszkę flache wypijemy , mamy duzo czasu :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 dobrze, że w tym roku znów jadę jak pasażer :kox: no i przede wszystkim jedziesz sam a nie "+ 1" :good: :good: " a na choooj mnie ten kaktus" tam :naughty: Żeby miał Cię kto do domu odwieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A teraz z innej beczki Jade pierwszy raz odkąd mam swoje (luty 2010 ) i mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 dobrze, że w tym roku znów jadę jak pasażer :kox: no i przede wszystkim jedziesz sam a nie "+ 1" :good: :good: " a na choooj mnie ten kaktus" tam :naughty: Żeby miał Cię kto do domu odwieźć Najwięcej ludzi będzie ze Śląska to jakieś miejsce w bagażniku się u kogoś znajdzie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> jesli przejdziesz pomyślnie test "długofalowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> jesli przejdziesz pomyślnie test "długofalowy" możesz opisać bliżej bo sam się pierwszy raz wybieram :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> jesli przejdziesz pomyślnie test "długofalowy" możesz opisać bliżej bo sam się pierwszy raz wybieram :shocked: moskal... nie pisz na publicznym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> jesli przejdziesz pomyślnie test "długofalowy" możesz opisać bliżej bo sam się pierwszy raz wybieram :shocked: moskal... nie pisz na publicznym.. :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 z tego co wiem a raczej co słyszałem to z moskala stary pijak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi