jarko Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Najwięcej ludzi będzie ze Śląska to jakieś miejsce w bagażniku się u kogoś znajdzie :naughty: Rok temu o 2 osoby Was więcej było jak Nas... W tym roku raczej będzie Wam ciężko Nas prześcignąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 z tego co wiem a raczej co słyszałem to z moskala stary pijak jest to źle słyszałeś bo Moskal nie pije tylko drinkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 z tego co wiem a raczej co słyszałem to z moskala stary pijak jest to źle słyszałeś bo Moskal nie pije tylko drinkuje ta on nie pije on upija innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ... raczej będzie Wam ciężko Nas prześcignąć My już Was prześcignęliśmy :gwizdanie: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A co to kozaki ze Ślunska mają przyjechać ? Pewnie same wymoczki :gwizdanie: :gwizdanie: A jeszcze jak w pierwszej linii stanie ten konus Miron to będą całkowitym pośmiewiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 łojojoj .... będzie się działo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 łojojoj .... będzie się działo :gwizdanie: nie będzie... warszaFka się tak zawsze napina a potem spać idą o 21 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 łojojoj .... będzie się działo :gwizdanie: nie będzie... warszaFka się tak zawsze napina a potem spać idą o 21 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 21:30 synku to to już PO fajerwerkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 łojojoj .... będzie się działo :gwizdanie: nie będzie... warszaFka się tak zawsze napina a potem spać idą o 21 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 21:30 synku to to już PO fajerwerkach ok ok mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok ok mój błąd nie pierdól tylko napisz coś konkretnie żeby nie było, ze ślunskie kluski to miętkie faje :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok ok mój błąd nie pierdól tylko napisz coś konkretnie żeby nie było, ze ślunskie kluski to miętkie faje :naughty: :naughty: wytrzymaliśmy do 21:45 :paker: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A teraz z innej beczki Jade pierwszy raz odkąd mam swoje (luty 2010 ) i mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> to zależy czy jedziesz sam czy ze swoją starą :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok ok mój błąd nie pierdól tylko napisz coś konkretnie żeby nie było, ze ślunskie kluski to miętkie faje :naughty: :naughty: wytrzymaliśmy do 21:45 :paker: A w tym roku pociągniemy nawet do 22:00 ... jedzie odnowiona, świeża , mocna pijacka ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok ok mój błąd nie pierdól tylko napisz coś konkretnie żeby nie było, ze ślunskie kluski to miętkie faje :naughty: :naughty: wytrzymaliśmy do 21:45 :paker: A w tym roku pociągniemy nawet do 22:00 ... jedzie odnowiona, świeża , mocna pijacka ekipa Ilu was z Rybnickich się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 7 szt. ( + os. tow.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 jedzie odnowiona, świeża , mocna pijacka ekipa :disgust: ale kicha :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 7 szt. ( + os. tow.) ooo to będzie nas więcej niż krakusów :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 7 szt. ( + os. tow.) ooo to będzie nas więcej niż krakusów :kox: :naughty: oczywiście chyba że nikt nie da d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziek ja nic nie chcę mówić ale podobno z Tobą w piciu niema mocnych a oto dowód z ostatniego zlotu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziek ja nic nie chcę mówić ale podobno z Tobą w piciu niema mocnych a oto dowód z ostatniego zlotu :gwizdanie: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi