jarko Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Najwięcej ludzi będzie ze Śląska to jakieś miejsce w bagażniku się u kogoś znajdzie :naughty: Rok temu o 2 osoby Was więcej było jak Nas... W tym roku raczej będzie Wam ciężko Nas prześcignąć
musti Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 z tego co wiem a raczej co słyszałem to z moskala stary pijak jest to źle słyszałeś bo Moskal nie pije tylko drinkuje
dziadek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 z tego co wiem a raczej co słyszałem to z moskala stary pijak jest to źle słyszałeś bo Moskal nie pije tylko drinkuje ta on nie pije on upija innych
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ... raczej będzie Wam ciężko Nas prześcignąć My już Was prześcignęliśmy :gwizdanie: :tongue4:
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 A co to kozaki ze Ślunska mają przyjechać ? Pewnie same wymoczki :gwizdanie: :gwizdanie: A jeszcze jak w pierwszej linii stanie ten konus Miron to będą całkowitym pośmiewiskiem
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 łojojoj .... będzie się działo :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 łojojoj .... będzie się działo :gwizdanie: nie będzie... warszaFka się tak zawsze napina a potem spać idą o 21 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 łojojoj .... będzie się działo :gwizdanie: nie będzie... warszaFka się tak zawsze napina a potem spać idą o 21 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 21:30 synku to to już PO fajerwerkach
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 łojojoj .... będzie się działo :gwizdanie: nie będzie... warszaFka się tak zawsze napina a potem spać idą o 21 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 21:30 synku to to już PO fajerwerkach ok ok mój błąd
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok ok mój błąd nie pierdól tylko napisz coś konkretnie żeby nie było, ze ślunskie kluski to miętkie faje :naughty: :naughty:
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok ok mój błąd nie pierdól tylko napisz coś konkretnie żeby nie było, ze ślunskie kluski to miętkie faje :naughty: :naughty: wytrzymaliśmy do 21:45 :paker:
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 A teraz z innej beczki Jade pierwszy raz odkąd mam swoje (luty 2010 ) i mam nadzieje że na tym wyjeździe sie nie skończy :> to zależy czy jedziesz sam czy ze swoją starą :naughty: :naughty:
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok ok mój błąd nie pierdól tylko napisz coś konkretnie żeby nie było, ze ślunskie kluski to miętkie faje :naughty: :naughty: wytrzymaliśmy do 21:45 :paker: A w tym roku pociągniemy nawet do 22:00 ... jedzie odnowiona, świeża , mocna pijacka ekipa
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok ok mój błąd nie pierdól tylko napisz coś konkretnie żeby nie było, ze ślunskie kluski to miętkie faje :naughty: :naughty: wytrzymaliśmy do 21:45 :paker: A w tym roku pociągniemy nawet do 22:00 ... jedzie odnowiona, świeża , mocna pijacka ekipa Ilu was z Rybnickich się wybiera?
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jedzie odnowiona, świeża , mocna pijacka ekipa :disgust: ale kicha :naughty:
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 7 szt. ( + os. tow.) ooo to będzie nas więcej niż krakusów :kox:
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 7 szt. ( + os. tow.) ooo to będzie nas więcej niż krakusów :kox: :naughty: oczywiście chyba że nikt nie da d*py
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziek ja nic nie chcę mówić ale podobno z Tobą w piciu niema mocnych a oto dowód z ostatniego zlotu :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziek ja nic nie chcę mówić ale podobno z Tobą w piciu niema mocnych a oto dowód z ostatniego zlotu :gwizdanie: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi