poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 z Tobą w piciu niema mocnych ja tam do picia nie siadam, wolę rozmowy o sztuce, teatrze, tańcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ...wolę rozmowy o sztuce, teatrze, tańcu taaa... po odpowiedniej dawce wódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziek ja nic nie chcę mówić ale podobno z Tobą w piciu niema mocnych a oto dowód z ostatniego zlotu :gwizdanie: z Tobą w piciu niema mocnych ja tam do picia nie siadam, wolę rozmowy o sztuce, teatrze, tańcu tyle rozmawiał że zaschło mu w gardle i się musiał napić :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 obejrzałem gościa i przypomina mi naszego admina :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale przynajmniej oszczędny jest , pije dwa razy to samo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 możesz opisać bliżej bo sam się pierwszy raz wybieram :shocked: moskal... nie pisz na publicznym.. Pan moderator prosi , niestety nie moge z tego co wiem a raczej co słyszałem to z moskala stary pijak jest pomówienia , ale mysle ze damy rade ta on nie pije on upija innych najgorsza jest ta moja bezsenność......... nie będzie... warszaFka się tak zawsze napina a potem spać idą o 21 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: doprawdy ???? a kto cie w środku nocy z łóżka ściagał rok temu ??? :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 doprawdy ???? a kto cie w środku nocy z łóżka ściagał rok temu ??? :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 z łóżka ściagał Coś mu robił ? Zasłużył ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 z łóżka ściagał Coś mu robił ? Zasłużył ? :naughty: nic...fotka poglądowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Gdzie nie spojrzę to moskal wszystkich ciągnie do parteru :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ciekawe po co :gwizdanie: i po jaką cholerę tak się pcha każdemu do łóżka :polew: po tych fotach się zastanawiam czy jak ktoś będzie pukał do drzwi rano czy otworzyć :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ciekawe po co :gwizdanie: i po jaką cholerę tak się pcha każdemu do łóżka :polew: po tych fotach się zastanawiam czy jak ktoś będzie pukał do drzwi rano czy otworzyć :decayed: :polew: :polew: o k**wa , jak dobrze pamiętam , to po zmroku radze nie otwierac nikomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ciekawe po co :gwizdanie: i po jaką cholerę tak się pcha każdemu do łóżka :polew: po tych fotach się zastanawiam czy jak ktoś będzie pukał do drzwi rano czy otworzyć :decayed: :polew: :polew: o ku***a , jak dobrze pamiętam , to po zmroku radze nie otwierac nikomu też byłeś głupi i otworzyłeś :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja nawet klucza nie miałem , tylko Adaś miał pare kartonów vodki i kurfa , jak psy żeście krążyli dookoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziu - wołałeś mnie ponoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 kurde czytam i właśnie trenujemy porównujemy DeLux i Żubrówkę biała póki co 1:0 dla żubrówki :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziu - wołałeś mnie ponoć trzeba parking odśnieżyć w środę w Buko dadzą ci łopatę, nie przywoź ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziu - wołałeś mnie ponoć trzeba parking odśnieżyć w środę w Buko dadzą ci łopatę, nie przywoź ze sobą nie mów mu tak, po on potem myśli, że potrzebny jest :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziu - wołałeś mnie ponoć trzeba parking odśnieżyć w środę w Buko dadzą ci łopatę, nie przywoź ze sobą żebyś choć raz pokazał że masz jaja i nie przepraszał na Pw po takich postach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziu - wołałeś mnie ponoć trzeba parking odśnieżyć w środę w Buko dadzą ci łopatę, nie przywoź ze sobą żebyś choć raz pokazał że masz jaja i nie przepraszał na Pw po takich postach :gwizdanie: ma być błysk na mój przyjazd, Jarko będzie parking odbierał także spraw się dobrze, a usiądziesz przy ognisku na imprezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi