wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Sie załatwi[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:30_________________________________________________Co kurna spicie :?:
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No to idź żartowałem[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:53_________________________________________________A jednak śpią Pa pa
A4-Tomek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 widze że ino sie my dwaj zostali bo reszta wali w kimono albo do ryja [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 23:03_________________________________________________spadam też bo nie bede sam siedział
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 To Wy tam jedziecie pic wódkę :?: czy rozmawiać o problemach w naszych autkach :?: Mało Ci na forum działu technicznego :polew: Jedziemy się integrować
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jedziemy się integrować m.in. zajęcia ze stosunków miedzy ludzkich będą
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Poziek ale na basenie wymiękniesz bo cały Śląsk ma takie stroje kąpielowe http://allegro.pl/stroj-borata-borat-mankini-super-na-prezent-expres-i1394182332.html
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie no, zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle jechac, bo jak tak śledzę ten wątek, to to będzie jakieś alkoholowe gay-party :decayed:
krolu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie no, zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle jechac, bo jak tak śledzę ten wątek, to to będzie jakieś alkoholowe gay-party :decayed: ejjjjjjjjjjjjjjjj.... nie mów tak bo się nowi rozmyślą :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie no, zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle jechac, bo jak tak śledzę ten wątek, to to będzie jakieś alkoholowe gay-party :decayed: ejjjjjjjjjjjjjjjj.... nie mów tak bo się nowi rozmyślą :gwizdanie: No właśnie ja jestem nowy
A4-Tomek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jo też jestem nowy i nie ruszają mnie te gadki a zwłaszcza Poźka
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jo też jestem nowy i nie ruszają mnie te gadki a zwłaszcza Poźka Też mnie nie ruszają gadki młodych, niedoświadczonych :naughty:
A4-Tomek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jo też jestem nowy i nie ruszają mnie te gadki a zwłaszcza Poźka Też mnie nie ruszają gadki młodych, niedoświadczonych :naughty: Tia a pić pewnie i z nowymi będziesz :gwizdanie:
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jo też jestem nowy i nie ruszają mnie te gadki a zwłaszcza Poźka Też mnie nie ruszają gadki młodych, niedoświadczonych :naughty: Tia a pić pewnie i z nowymi będziesz :gwizdanie: Jak przyjedziesz z ładną dziewczyną to będę :naughty:
jarko Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie no, zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle jechac, bo jak tak śledzę ten wątek, to to będzie jakieś alkoholowe gay-party :decayed: Spoko oko, to tylko internetowi napinacze :gwizdanie: Później na zlocie i tak zawsze siedzą razem w kącie jedną zwartą grupą - największą grupą Reszta się bawi
A4-Tomek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jo też jestem nowy i nie ruszają mnie te gadki a zwłaszcza Poźka Też mnie nie ruszają gadki młodych, niedoświadczonych :naughty: Tia a pić pewnie i z nowymi będziesz :gwizdanie: Jak przyjedziesz z ładną dziewczyną to będę :naughty: Wiesz dla mnie to ona jest ładna a zdanie innych mnie je*ie :>[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 11:55_________________________________________________a pić i tak będziesz prędzej czy później
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wiesz dla mnie to ona jest ładna Ja to zawsze jestem szczery do bólu, wiec potwierdzę lub zdementuję na zlocie :naughty:
A4-Tomek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Poziek i tak będe mieć to gdzieś :> moja sprawa z jaką dziewczyną jestem
A4-Tomek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 więc nawet w Bukowinie sie nie wysilaj mniejsza juz o to kto z kim będzie i jak wygląda
Rekomendowane odpowiedzi