A4-Tomek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 teraz to koty a ciekawe z kim pić bedziesz jak Ci vódki braknie
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 teraz to koty a ciekawe z kim pić bedziesz jak Ci vódki braknie Najpierw niech z cytrynówką Sobie poradzi
GILI Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 właśnie.. trzeba im powiedzieć,bo jak jeszcze nie byli,to nie wiedzą kto wódkę na zlot kupuje
Góral.tz Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 właśnie.. trzeba im powiedzieć,bo jak jeszcze nie byli,to nie wiedzą kto wódkę na zlot kupuje Poziek
poziek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 jak Ci vódki braknie takie kocury jak Wy od 4 już lat przynoszą wódkę starszyźnie klubowej, tj. klubowiczom i VIPom... nie widzę powodu aby w tym roku miało być inaczej :naughty:
A4-Tomek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Na mnie nie patrzcie ja kupuje 2 flaszki ino
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 właśnie.. trzeba im powiedzieć,bo jak jeszcze nie byli,to nie wiedzą kto wódkę na zlot kupuje nie wiedzą jeszcze jak wygląda chrzest kotów na zlocie :kox:
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 jak Ci vódki braknie takie kocury jak Wy od 4 już lat przynoszą wódkę starszyźnie klubowej, tj. klubowiczom i VIPom... nie widzę powodu aby w tym roku miało być inaczej :naughty:
poziek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Najpierw niech z cytrynówką Sobie poradzi Piłem te siki prezesa ostatnio co do Jarosławca zawiózł :blink: W tym roku w BT cytrynówki nie tykam Chce obejrzeć fajerwerki i pamiętać
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Chce obejrzeć fajerwerki i pamiętać Chudi Ci nagra, se obejrzysz
Góral.tz Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Najpierw niech z cytrynówką Sobie poradzi Piłem te siki prezesa ostatnio co do Jarosławca zawiózł :blink: W tym roku w BT cytrynówki nie tykam Chce obejrzeć fajerwerki i pamiętać nie mięknij mam dla Ciebie taką jesienną produkcją z owoców drylowanych na górskiej źródlanej wodzie
dziadek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Piłem te siki prezesa ostatnio co do Jarosławca zawiózł :blink: W tym roku w BT cytrynówki nie tykam Chce obejrzeć fajerwerki i pamiętać Ta ja to piłem w Jarosławcu i o 21.30 grzecznie mnie żonka do domku prowadziła
GILI Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Najpierw niech z cytrynówką Sobie poradzi Piłem te siki prezesa ostatnio co do Jarosławca zawiózł :blink: W tym roku w BT cytrynówki nie tykam Chce obejrzeć fajerwerki i pamiętać właśnie widziałem,że ostatnio oglądałeś,ale dziwiło mnie,że poruszasz się z zaparowanym okularem,teraz wiem dlaczego :decayed:
poziek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Najpierw niech z cytrynówką Sobie poradzi Piłem te siki prezesa ostatnio co do Jarosławca zawiózł :blink: W tym roku w BT cytrynówki nie tykam Chce obejrzeć fajerwerki i pamiętać właśnie widziałem,że ostatnio oglądałeś,ale dziwiło mnie,że poruszasz się z zaparowanym okularem,teraz wiem dlaczego :decayed: Nawet zdjęcia widziałem, że niby byłem na fajerwerkach No ja Boga kocham nie pamiętam
Korzeń Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pamiętam tylko jak wszyscy namawiali Cie na numer z zaspą, ale byłeś tak zaobsorbowany cytrynówką że nie dałeś rady
poziek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pamiętam tylko jak wszyscy namawiali Cie na numer z zaspą, :shocked: ooooo to ciecie :naughty: :naughty: Czyli jednak jakieś plusy cytrynówki były
Rekomendowane odpowiedzi