poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 spokojnie nie martwcie sie o niego...to juz zupełnie inny człowiek niz 2 lata temu :naughty Jedyny co we mnie wierzy
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 spokojnie nie martwcie sie o niego...to juz zupełnie inny człowiek niz 2 lata temu :naughty Jedyny co we mnie wierzy Na ponad 62 i pół tysiąca użytkowników to to i tak duży odsetek myśli że dotrwasz do 21
moskal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 spokojnie nie martwcie sie o niego...to juz zupełnie inny człowiek niz 2 lata temu :naughty Jedyny co we mnie wierzy no jak to jedyny ???? wierze w Ciebie :naughty: :naughty: :naughty:
GRazny Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 obydwaj padną przed 20tą... z tym że Moskal lubi chodzić rano z flaszką to pewnie wcześniej wstanie
moskal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 obydwaj padną przed 20tą... z tym że Moskal lubi chodzić rano z flaszką to pewnie wcześniej wstanie powtarzam po raz kolejny ze prawie nie bede pił Dzięki, partnerze no
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 obydwaj padną przed 20tą... z tym że Moskal lubi chodzić rano z flaszką to pewnie wcześniej wstanie powtarzam po raz kolejny ze prawie nie bede pił "prawie, robi wielką różnicę"
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Wszyscy będą nie pijący... Będziemy siedzieć przy ognisku i całą noc porozważamy o Naszych A4. A że Poziek nie ma Audi i ma niewiele do powiedzenia to przed 21 pójdzie spać.
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak mi się znudzi to będę gadał z Waszymi żonami, dziewczynami, kochankami Nie będę tylko gadał z mcmem i jego chłopakiem :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak mi się znudzi to będę gadał z Waszymi żonami, dziewczynami, kochankami Mówisz że tematy typu jaki lakier do paznokci nie są Ci obce
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak mi się znudzi to będę gadał z Waszymi żonami, dziewczynami, kochankami Mówisz że tematy typu jaki lakier do paznokci nie są Ci obce Żaden temat nie jest mi obcy :naughty:
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak mi się znudzi to będę gadał z Waszymi żonami, dziewczynami, kochankami Mówisz że tematy typu jaki lakier do paznokci nie są Ci obce Żaden temat nie jest mi obcy :naughty: To dobrze Będziemy mieli święty spokój
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 To dobrze Będziemy mieli święty spokój No przecież ja to dla Was robię :kox: :kox: :kox:
jarko Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 To dobrze Będziemy mieli święty spokój No przecież ja to dla Was robię :kox: :kox: :kox:
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ...Nie będę tylko gadał z mcmem i jego chłopakiem :naughty: :naughty: może on ci się spodoba :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak mi się znudzi to będę gadał z Waszymi żonami, dziewczynami, kochankami Nie będę tylko gadał z mcmem i jego chłopakiem :naughty: :naughty: dobrze ze bede sam
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ...Nie będę tylko gadał z mcmem i jego chłopakiem :naughty: :naughty: może on ci się spodoba :gwizdanie: nie jestem giejem w przeciwieństwie do Ciebie
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ...Nie będę tylko gadał z mcmem i jego chłopakiem :naughty: :naughty: może on ci się spodoba :gwizdanie: nie jestem giejem w przeciwieństwie do Ciebie jasne, wmawiaj to sobie dalej :gwizdanie:
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ...Nie będę tylko gadał z mcmem i jego chłopakiem :naughty: :naughty: może on ci się spodoba :gwizdanie: nie jestem giejem w przeciwieństwie do Ciebie jasne, wmawiaj to sobie dalej :gwizdanie: To jest powszechnie wiadome
Rekomendowane odpowiedzi