czarny Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 albo mnie wzrok myli albo masz zderzak taki sline jak bmw e30 w M pakiecie? po co ten znaczek
Brysio Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 znaczek jest oryginalny bo pierwsze wersje mialy sline tylko wewnetrzne wiec wsztyko sie zgadza i znaczek jest bo jest ori i ma byc
HeresR32 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 (...) jeszcze pozostala mi wymiana świec żarowych chyba zdecyduje sie na beru (...) Już wiesz gdzie będziesz je wymieniał? mam warsztat, a jestes chetny? sprawa klucza najwazniejsza [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 08:27_________________________________________________ albo mnie wzrok myli albo masz zderzak taki sline jak bmw e30 w M pakiecie? po co ten znaczek :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 08:28_________________________________________________ A kiedy czas na mody?Pomarańczowe kierunki aut ściema szybek lotka listwy drzwiowe i autko będzie zapodaj fotki wnętrza zobaczymy co tam można wymodzić co do modow to nie chce mi sie jedyne co to mysle nad rns, ale juz 3 lata tak mysle i nic nie wymyslilem chociaz ostatnio widzialem fajne fotele z alcantary to by mi sie jeszcze przydalo
AndyN Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 (...) jeszcze pozostala mi wymiana świec żarowych chyba zdecyduje sie na beru (...) Już wiesz gdzie będziesz je wymieniał? mam warsztat, a jestes chetny? sprawa klucza najwazniejsza Nie mam żadnych narzędzi do tego (ale mogę kupić jakby co ). A pomimo konieczności (zdechły co najmniej 4 świece) podchodzę do tematu jak do jeża bo jak pomyślę o konsekwencjach urwanej świecy w V6 Już nawet świece kupiłem (Beru)
HeresR32 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 u mnie leza dwie, jak chcesz to mozemy zrobic hurtowo naprawe tylko swiece musze kupic
AndyN Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 u mnie leza dwie, jak chcesz to mozemy zrobic hurtowo naprawe tylko swiece musze kupic Ja kupiłem tutaj (komplet): http://allegro.pl/swiece-zarowe-audi-skoda-vw-2-5-tdi-beru-passat-i1972855710.html Masz klucz dynamometryczny? Daj znać gdy kupisz świece, będziemy dalej kombinować
HeresR32 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Klucz takiego nie mam, jak cos to tylko taki zestawik http://allegro.pl/proxxon-23110-zestaw-nasadek-3-8-20-elementow-i1970772393.html co do dynamometrycznego to musialbym sie zorientowac moge wziasc z serwisu jakby byl potrzebny
czarny Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 a to zwracam honor;] bo wiesz znaczek sline na grilu tzn ze caly zderzak powinnien być, juz nie raz na allegro się z tym spotkałem, albo niektórzy piszą gril sline, ale on nie podejdzie do zwykłego zderzaka. to niiic ostatnio widziałem b6 1,9 tdi w wersji klapy S4
antonio Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czarny to jest wersja s-line sport pakiet, moja B7 jest w takiej samej wersji
Rekomendowane odpowiedzi