Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym tygodniu bede zmieniał telefon,zależy mi aby tel

robił dobra zdjęcia

dobre filmiki

i w zasadzie to wszystko :)

zastanawiam sie nad Nokia N8 i Sony Ericsson Satio

w zasadzie bez zastanowienia brałbym N8 (od zawsze mam Nokie),ale w abonamencie który będę brał,kosztuje on 730zł,a SE Satio tylko 1zł :)

jeśli chodzi o SE,to miałem do czynienia tylko z K810i i C902,pamiętam,że dziwne było menu(obsługa) i pisanie smsów,ale może to kwestia przyzwyczajenia :mysli:

użytkuje ktoś z was tego SE Satio,warty uwagi?

Opublikowano

HTC DESIRE HD.... Polecam :cool1:

odpada,w abonamencie który biorę,kosztuje on 1tyś

Opublikowano

oby dwa te telefony maja 12 Mpx

mam osobiscie n8 od tygodnia no mozna powiedziec ze jest to nowszy telefon od se ale parametry maja podobne

n8 robi filmy w hd i lampe ma xenonowa

Opublikowano

Tomeks i na co w końcu sie zdecydowałes, bo stoje przed podobnym wyborem, jakoś bardziej jestem przekonany do nokii N8 :gwizdanie:

Kolega M.Audi poleca tą nokie :mysli: są z nią jakieś problemy :mysli:

Opublikowano

to może napiszcie jaką ofertę jakiego operatora wybieracie :gwizdanie:

akurat za miesiąc mam koniec umowy a kompletnie nie wiem kogo wybrać i jaki telefon :wallbash:

Opublikowano

Tomeks i na co w końcu sie zdecydowałes, bo stoje przed podobnym wyborem, jakoś bardziej jestem przekonany do nokii N8 :gwizdanie:

Kolega M.Audi poleca tą nokie :mysli: są z nią jakieś problemy :mysli:

moze mi sie raz zawiesil ale to chcialem wlaczyc radio a mialem wlaczony tryb oszczedzania energi, czytalem ze jakas partia byla felerna czesto sie zawieszala ale to serwis wgrywal nowy soft i bylo wszystko ok

powiem panowie wam tak zdjecia robi super mozna go podlaczyc pod hdmi i ogladac sobie filmy

nawigacja jest na caly swiat za darmo! kupujecie telefo z mapa polski podlaczacie pod kompa i z programu wybieracie jakie kraje chcecie miec zainstalowane

ma czujnik swiatla ekran sam sie przyciemnia jak jest ciemno

16GB wbudowanej pamieci na karcie mozna jeszcze dolozyc 32 gb

emiter FM

bardzo dobre wykonany ale bateri samemu juz nie wymienimy gdyz nie idzi go otworzyc

itd.

bateri trzymie okolo 3-4 dni ale mam go od tygodnia wiec ciagle sie nim bawie czytalem ze ogolnie telefon dosc dluga trzyma na bateri dzieki temu ze ma procesor 680Mhz a nie 1Ghz ktory w tym telefonie nie jest potrzebny

telefon ma system symbian 3 to jest prawdopodobnie jego minus ale ja sie na tym za bardzo jeszcze nie znam, poprzednim moim telefonem byl se k750i wiec przeskok technologiczny ogromny :)

nie testowalem innych telefonow wiec nie mam porownania

Opublikowano

Zamówiłem będzie na czwartek :naughty: wyszedł mnie 300zł ale troche punktów ery trzeba było zostawić :gwizdanie: Mi zalezy głównie na aparacie, obecnie mam n82, a to czy symbian czy windows to tam hu z tym i tak nie korzystam z aplikacji, co sie przydaje to tylko menadźer plików jakis lepszy, tylko pewnie symbian 3 też jest zablokowany, że nie można wgrywać softu bez certyfikatów no cóż trzeba będzie złamać :gwizdanie:

Opublikowano

Kowi daj znać jak się sprawuje ta Nokia N8 :gwizdanie:

Opublikowano

chyba wezmę SE Satio,aparat ma równie dobry(12,1) co N8,a jest o 600zł tańszy.

chciałem wziąć N8,ale boje się ewentualnych wymian ekranu,bo pewnie jest drogi,teraz mam E66 i juz dwa razy wymieniałem ekran,uszkodzenia mechaniczne z mojej winy,raczej nie dbam o telefon.