geo78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Temat może dość dziwnie brzmi ale nie uzyskałem do tej pory odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Czy do B6 istnieje naprawdę czarne radio. Takie żeby pasowało do reszty plastkiów? Pytanie pojawiło się ponieważ zakupiłem Chorusa II i wydawało mi się, że radio to radio i nie ma tu różnych kombinacji z koloramni. Miestety zonk. Radio mimo, że zalicza się do czarnych nie pasuje do reszty kokpitu. Co w takim razie będzie pasowało do mojej A4?
fayera Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Rzeczywiście jakieś te radio jest dziwnie jasne jak na czarne mój wygląda tak:
domin79 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ...przejedz go pare razy plakiem i będzie czarne jak reszta
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jest minimalna różnica ale myślę, że podczas użytkowania dojdzie do normalności. Może ktoś przesadnie je chciał wyczyścić. Nie kojarzę aby były jakieś odcienie radyjek, do wyboru do koloru.
Rekomendowane odpowiedzi