martin a4 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 no hey witam was ponownie załozyłem sobie tego grilla ale teraz mam problem z blenda na tylnia szybe(sedan) jak ja mam załozyc bo nie orientuje sie jak by to najlepiej zrobic czy przykleic czy przykrecic jak ja najlepiej dopasowac.pozdrawaim wszystkich klubowiczów
Gość Keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 oddaj do lakiernika . co sie będziesz paskudził. a jak Ci lakiernik krzywo zrobi lub zepsuje coś to odkupuje i kłopot z głowy a jak juz chcesz samemu to robić to proponuje na klej
pet3r Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 oddaj do lakiernika . co sie będziesz paskudził. a jak Ci lakiernik krzywo zrobi lub zepsuje coś to odkupuje i kłopot z głowy a jak juz chcesz samemu to robić to proponuje na klej eee tam nie ma to jak isc na latwizne i oddawac robote innym?? ja zrobilbym to samemu, wystarczy kupic dobry klej do szkla i pobawic sie kilka minut. cala robota, a lakiernik wezmie pewnie z 50 pln
arek2642 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Na forum ktoś ma już założoną blendę, o ile nie myle się jest to miron78 podpytaj go na PW jak to robił i będziesz wiedział najlepiej. Po za tym trzeba to zrobić dobrze, żeby przy np. 180 km/h nie poleciała w siną dal
Gość rob Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Na forum ktoś ma już założoną blendę, o ile nie myle się jest to Miron78 podpytaj go na PW jak to robił i będziesz wiedział najlepiej. Po za tym trzeba to zrobić dobrze, żeby przy np. 180 km/h nie poleciała w siną dal Miron78 już kupił z blendą
QBAba Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Najlepiej przykleic ją do szyby na Wurth K+D - do tych celów jest najlepszy. Ja we wcześniejszym aucie wszystkie spoilery na niego kleilem i przez 5 lat nic nie odpadło
Rekomendowane odpowiedzi