Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spocik Lubuski :)

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jest jak na razie trzy sztuki , kto następny ? , wpisywać się !

Opublikowano

...

ja sie wpisuje jako chetny

kto nastepny ?

mam nadzieje ze uda sie zebrac nam jakas ekipe

to jest jak na razie trzy sztuki , kto następny ? , wpisywać się !

Witam...

Jest nas ciągle trzech... :confused4:

myślę, że będzie więcej... :dance:

Mogę na spocik przywieźć VAGa... mam Polski VAG ver.2.5... no i laptopik oczywiście... :a4fan:

No ale kto się tym umie posługiwać?... :( jeszcze tego nie rozgryzłem... :naughty:

ale co trzy głowy to nie jedna... damy rade... :thumbup:

Ciągle czekamy na chętnych... :)

Opublikowano
  • Autor

ja wyslalem troche zaproszen do tego tematu ludzia z lubuskiego wiec czekamy narazie cierpliwie

oby cos wreszcie wyszlo z tego lubuskiego spota

Opublikowano

Ciągle czekamy na chętnych... :)

Ustalcie konkretną datę spotkania i wtedy wyjdzie ilu jest chętnych na przyjazd.

Teraz stanie na parkingu to lekki hard core :>

Niektórzy zaczynali spoty od 2(dwóch) aut :)

Opublikowano

ja ewentualnie tez bylbym zainteresowany ale gdzie to mialo by byc i jaka jest konkretna data ? jak bedzie konkretnie keidy to napisze na 100% czy bede :) a ogolnie to fajny pomysl i ciekawa sprawa zrobic zlocik spocik z lubuskiego :kox: jak trza by pomocy w organizacji dawac znac

Opublikowano
  • Autor

moja pierwsza propozycja: 25.11.2007 niedziela godzina 20:00

miejsce: Zielona Góra ( Parking przy krematorium ul. Wroclawska ) lub jak kto woli to "prosta przy Makro"

na prostej mozna sie spokojnie scigac na 1/4 ( testowane wiele razy :naughty: ) bo droga jest zamknieta praktycznie ;) i nikt tam nie jezdzi bo prowadzi do nikad

co sadzicie o tym ?

niech ci co maja wpisane w danych "lubuskie" napisza skad sa bo nie bardzo wiem

Opublikowano

dla mnie data odpada nie dam rady na pewno, a co do miejsca to tak bedzie na odwal sie tylko i juz;> co to za zlot nawet popijawy nie bedzie :D:D:D poscigac sie mozna owszem ale potem mozna by sie gdzies zastopowac i powymieniac poglady:D?? to tylko moja sugestia:) a co by nie bylo na zlocik i tak pewnie wpadne:D

Opublikowano

25-ego to ,nie da rady :no: za nic nie opuszczę urodzin mojego synka (dwa latka) :)

Opublikowano

Siemka

jesli moge sie wtracic, to ustawcie spoty na inny dzien niz niedziela:

1. niedziela to jest dzien rodzinny

2. jesli bedzie ktos z polski (np ja mam rodzine pod zielona gora) to napewno nie pojawie sie w niedziele.

Ale to tylko moje sugestie

Pozdrawiam ekipe FZ

P.S. do dzis latam na blachach FZI :decayed:

Opublikowano

no i jak tam gdzie dalsze propozycje co do miejsca i daty? a wogole cos cichnie ten temat:D no panowie nie odpuszczac, a wogole co tak malo chetnych, SMIALOOOOOO

Opublikowano
  • Autor

malo chetnych bo malo ludzi z lubuskiego jest na forum aktywnych :(

no to jak nie niedziela to proponujcie co innego ;) czekam na wasze propozycje teraz ( miejsce/godzina/data ) ja tam ewentualnie moge sie dostosowac jesli nie bede mial nic bardzo waznego do roboty

Opublikowano

Oj, coś czuje że jak bede w grudniu-przejazdem niestety ale zawsze-to ja Wam zorganizuje tego spota, bo tak sie zbieracie cały miesiąc...wstyd panowie... :kwasny:

Dla przykladu "Medaliki" (Częstochowa) zaczynali od trzech autek, a teraz jak Opole niedawno było to sie nazbierało parenascie :wink4: czyli-da sie!

Powodzenia :th:[br]Dopisany: 26 Listopad 2007, 19:44 _________________________________________________A teraz opolskie tak się rozhulało, że przyjezdzaja do nas ludzie ze śląskiego, z dolnosląskiego, czsem maja ponad 100 km-ale czymze to jest w porównaniu z tym jakie klimaty towarzyszą tym spotkaniom-BEZCENNE :thumbup:

Opublikowano

witam wszystkich, rok temu podobny problem byl w Opolu, podalam konkretna date, sledzilam bardzo uwazne temat, zaprosilam ludzi spoza OP i takim sposobem poznalam mila ekipe z paru wojewodztw.

Na pierwszym spocie w OP bylo 11 autek ale zaledwie pare sztuk bylo z OP a teraz jest juz nas troszke. Nie ma sie co poddawac tylko wyznaczyc date mniej wiecej komu pasuje, jak bedza mogly przyjechac chociazby 3 auta to juz, poczatki zawsze sa trudne ale za to pozniej widac efekty :)

Bede trzymac kciuki za Was :)

Opublikowano

Oj, coś czuje że jak bede w grudniu-przejazdem niestety ale zawsze-to ja Wam zorganizuje tego spota, bo tak sie zbieracie cały miesiąc...wstyd panowie... :kwasny:

Dla przykladu "Medaliki" (Częstochowa) zaczynali od trzech autek, a teraz jak Opole niedawno było to sie nazbierało parenascie :wink4: czyli-da sie!

Powodzenia :th:[br]Dopisany: 26 Listopad 2007, 19:44 _________________________________________________A teraz opolskie tak się rozhulało, że przyjezdzaja do nas ludzie ze śląskiego, z dolnosląskiego, czsem maja ponad 100 km-ale czymze to jest w porównaniu z tym jakie klimaty towarzyszą tym spotkaniom-BEZCENNE :thumbup:

100 km !!! co to jest sto ....Spedyt (pozdrawiam) ma do nas 250 km i frunie jak tylko może , Cayenne 180 km i tez - ten to jest zawsze, Rob i Murzyn - spod Krakowa do Opola smigają ...

Panowie najgorsze to stagnacja... piszcie na forum jak najwiecej a co wieczor bedziecie ciekawi co tam nowego...i nie wymyslajcie sobie powodow co by tu zrobic zeby nie pojechac....walcie terminami a wreszcie znajdziecie optymalny ...

Pozdrowienia z Opola!!!

Opublikowano

to ja może coś jednak zaproponuję , co powiecie na 09.12.2007 w Zielonej Górze, ciekaw jestem jaka jest ta prosta koło makro , a później :drunk: coś bezalkoholowego .

ps. ciekaw jestem ile ja mam do Opola :>

Opublikowano

ps. ciekaw jestem ile ja mam do Opola

z ZG masz dokladnie 230km, najgorzej sie jedzie do Legnicy, a pozniej to juz frrr A4 (autostradą :D) i w godzinke jestes w Opolu :kox:My mozemy Was odwiedzic ale przed samymi świetami, bo bedziemy przejzadem u rodziców :polew:

NyPal, jakbys sie doczytał napisalam ze "maja ponad100km" a ile to jest to ponad towszyscy mniej wiecej wiemy :foch:

Opublikowano

to ja może coś jednak zaproponuję , co powiecie na 09.12.2007 w Zielonej Górze, ciekaw jestem jaka jest ta prosta koło makro , a później :drunk: coś bezalkoholowego .

mieszkasz nie daleko Wołowa mam tam rodzinke do wołowa ode mnie jest 155 km dodaj sobie z wołowa i bedziesz wiedzial

POzdrówKa

[br]Dopisany: 27 Listopad 2007, 23:17 _________________________________________________

ps. ciekaw jestem ile ja mam do Opola

z ZG masz dokladnie 230km, najgorzej sie jedzie do Legnicy, a pozniej to juz frrr A4 (autostradą :D) i w godzinke jestes w Opolu :kox:My mozemy Was odwiedzic ale przed samymi świetami, bo bedziemy przejzadem u rodziców :polew:

NyPal, jakbys sie doczytał napisalam ze "maja ponad100km" a ile to jest to ponad towszyscy mniej wiecej wiemy :foch:

]

Eeeee tam szczególy.....z Hiszpani chca do nas przyjechac...poczytaj na Opolu...

Opublikowano

09.12.2007 dla mnie lelegancko :) a tak wogole to moze by wlasnie zaprosic wiecej ludzi z poza wojewodztwa a zwlaszcza takich co juz cos takiego organizowali :D aj ta zielona gora... nigdy nie moze sie zebrac..:D

Opublikowano

Panowie jadą nam na ambit :embarrassed:

musimy się zmobilizować, termin zaproponowany przez Tomigsi jest OK... godziny może popołudniowe... i sprawa załatwiona ... :rolleyes:

Tylko gdzie jest to makro? :confused4: