Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] MOJA AUDICZKA 3.0 tdi S-line ABT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

furka fajna ale wydech do :wallbash:

No niestety narazie nie planuje go zmieniać przyzwyczaiłem się do niego

Opublikowano

podaj numer VIN a ktoś tutaj na forum sprawdza co sie kryje pod nim :) i się dowiesz co i jak

no tak... ale w kodach jest roroznienie na zew i wew pakiet ? ;)

mi sie wydaje, ze jest tylko info o pakiecie.

Opublikowano

podaj numer VIN a ktoś tutaj na forum sprawdza co sie kryje pod nim :) i się dowiesz co i jak

no tak... ale w kodach jest roroznienie na zew i wew pakiet ? ;)

mi sie wydaje, ze jest tylko info o pakiecie.

w B7 dochodził dodatkowy kod chyba :mysli:

Opublikowano

autko widziałem w walentynki w cuprum arena na parkingu;) całkiem niezle sie prezenci:d

:)

Opublikowano
  • Autor

No

autko widziałem w walentynki w cuprum arena na parkingu;) całkiem niezle sie prezenci:d

:)

Bardzo dziękuje za miłe słowo, żałuje tylko że nie mogłem zobaczyć twojego bo wygląda na prawdziwą perełkę

Opublikowano

Mysle ze bedzie okazja zeby pogadac i obadac auta:) mieszkamy niedaleko wiec loox:D zapaszam w niedziele na spot lubuski ogolnie;p

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Może ktoś powiedzieć jak wpływa program ABT (właśnie te parametry: 252KM i 505Nm) na żywotność silnika? Właśnie zamierzam takiego wciągnąć i się zastanawiam co może mnie czekać... Doszły mnie słuchy, że ABT zaleca wymianę oleju w skrzyni biegów co 60 000 km.

Wiem, że jest możliwość wgrania fabrycznego oprogramowania (info z Jeltronic).

Opublikowano

duzo lepiej dla swojego silnika zrobisz, jak pojedziesz do tunera (np. ecu-project.pl), ktory taki gotowy soft jaki wgrywa ABT dostroi pod Twoje auto... ksoztowac bedzie tez pewnie mniej ;)

Opublikowano

Zamierzam pojechać do tunera Jetronic we Wrocławiu na hamownię (300 pln za odczyt) i sprawdzić czy faktycznie jest tak opisane jak na stronie ABT: 252KM i 505Nm.

Uważasz, że ABT źle dobiera moce i Nm do aut? Wydawało mi się, że jednak ABT to pożądna firma i nie ma się co obawiać ich przeróbek.

Ciekawe jest to, że w elsie opisany jest, że ABT zrobiło tunning- oznacza to, że było ta fabrycznie zrobione lub u któregoś z dealerów Audi? Co z gwarancją/kulanzem?

Opublikowano

Zamierzam pojechać do tunera Jetronic we Wrocławiu na hamownię (300 pln za odczyt) i sprawdzić czy faktycznie jest tak opisane jak na stronie ABT: 252KM i 505Nm.

Uważasz, że ABT źle dobiera moce i Nm do aut? Wydawało mi się, że jednak ABT to pożądna firma i nie ma się co obawiać ich przeróbek.

Ciekawe jest to, że w elsie opisany jest, że ABT zrobiło tunning- oznacza to, że było ta fabrycznie zrobione lub u któregoś z dealerów Audi? Co z gwarancją/kulanzem?

Bobik ogarnie auto jak trzeba..... :good:

Opublikowano

bierz strojenie pod twoje auto, pod twój egzemplarz a nie gotowca uniwersalnego, jest to zdrowsze bo ustawienai są dostosowywane do stanu twojego silnika.

Opublikowano

bierz strojenie pod twoje auto, pod twój egzemplarz a nie gotowca uniwersalnego, jest to zdrowsze bo ustawienai są dostosowywane do stanu twojego silnika.

Wydaje się rozsądne. Od właściciela wiem, że zakładał czipa w ASO w Niemczech.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chlopie ten wydech wyglada tragicznie jak rura od traktora zmien to znaczki lacznie z s4 tez wywal.

Opublikowano
  • Autor

Nie każdemu musi się podobać kolego ważne że mi pasuję ale przy okazji oblukałem twojego DTM i muszę powiedzieć że to raczej ty powinieneś zmienić dużo rzeczy zrobiłeś z pięknej wersji jaką jest DTM maksymalną wieś ogólnie mam wrażenie jak byś dopiero co przesiadł się z golfa 2 i zabrałeś ze sobą gadżety do audi :wallbash: życzę udanych modów