Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy faktycznie warto podnosić moc TDI 90KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
planuje zamontować w swoim AHU wtryski od ASV (podobno jeszcze wydajniejsze niż AFN) i do tego na sam koniec program u Mastersa

ile mogę się spodziewać koników i nm? wyjsciowo mam 90/210

pozdr

co kolo 120 kucy i 280 niutkow .....

Opublikowano

mi sie udalo w agr zrobic 123 km

Opublikowano

samym softem ???

Opublikowano

Ja mam chipka z Mastersa wstawionego w CTV do swojego AHU + wtryski ASV i z autka zrobiła się mała torpedka w porównaniu do tego co było wcześniej. Na hamowni nie byłem bo nie mam czasu ale wrażenia są zajefajne. Przejechałem na chipie już ok 9000 i nie ma żadnych problemów -sama radość!!

Mogę śmiało polecić ten zakład!

Opublikowano
Ja mam chipka z Mastersa wstawionego w CTV do swojego AHU + wtryski ASV i z autka zrobiła się mała torpedka w porównaniu do tego co było wcześniej. Na hamowni nie byłem bo nie mam czasu ale wrażenia są zajefajne. Przejechałem na chipie już ok 9000 i nie ma żadnych problemów -sama radość!!

Mogę śmiało polecić ten zakład!

jedz na rolki ..... jestem ciekaw ile wycisnieto ze starego kondona ..... :twisted:

Opublikowano

dokładnie tak - na hamownie !! chcę robic identyczne mody i jestem ciekaw :D

wtryski ASV zakładał Ci Masters? jaki koszt montażu wtrysków?

bo cene programu znam :)

Opublikowano

samym softem ???

tak to tylko w erze :lol: wtryski asv plus program

Opublikowano

oczywiście że warto :!:

Opublikowano
  • Autor

dzięli za porady wczoraj moja a4 dostała nowy program i jest dobrze nie wiem ile koni podeszło ale wrażenia z jazdy są ok ,jak pojade na hamownie to zobacze ile będzie miała ale na oko ok 115 powinna mieć pozdrawiam

Opublikowano
dzięli za porady wczoraj moja a4 dostała nowy program i jest dobrze nie wiem ile koni podeszło ale wrażenia z jazdy są ok ,jak pojade na hamownie to zobacze ile będzie miała ale na oko ok 115 powinna mieć pozdrawiam

a gdzie robiles i dlaczego nie bylo pomiaru na rolkach .... (ciekawe jaka moc była w serii :?: )

Opublikowano
  • Autor

podnosiłem moc niedaleko Jarosławia u mechanika do którego mam zaufanie nie zależało mi na tym aby z mojej audi zrobić torpede ale na tym by spokojnie można było wyprzedzić. Jak na moje oko jest ok --- dlatego tak pisze bo jeżdżiłem brata golfem TDI- 115KM i widzę że nie ma różnicy po za tym moje audi jest dużo cięższe od golfa. Do setki rozpędza się teraz moje audi w 11,5 sekundy-myślę że to dobry wynik.Może niedługo pojadę na pomiar to napiszę ile wyszło.

Opublikowano
Do setki rozpędza się teraz moje audi w 11,5 sekundy-myślę że to dobry wynik.Może niedługo pojadę na pomiar to napiszę ile wyszło.

a jak robiłeś pomiar? metoda stoper-prętkościomierz? Czy używałeś klimatronika? Jeśli klimatronika i wynik jest poprawny w miarę do miałbyś jakoś 110 km.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam z Silnika AGR (90KM) zrobione w TTC samym softem 119KM/270Nm.

jezdze juz 1,5 roku zadnych minusow, same plusy. planowalem jeszcze wtryski od ASV, ale ciezko sie zebrac, bo wtedy jest koniecznosc jeszcze poprawy programu.

fabrycznie mialem maly bonus od fabryki +7KM. wszystko mierzone na hamowni MAHA.

kumpel w Golfie4 ma 128KM z AGR, tez bez wtryskow, ale zostawia za soba jedna wielka czarna chmure.

W AGR program + wtryski mozna liczyc na okolo 130KM i 300Nm mocy, wszystko przez stara turbine bez zmiennej geometri. drugi montowany u nas (A3.golf4,leon)silnik 90KM (ALH) ma juz nowa turbine i tam zmian programu + wtryski mozna liczyc na ponad 140KM.

Opublikowano

a na co mogę liczyć w 1z samym softem, bez czarnej chmury, coby silnika nie zajeździć ??

Może więcej palić i tak nic nie pali :)

Opublikowano
a na co mogę liczyć w 1z samym softem, bez czarnej chmury, coby silnika nie zajeździć ??

Może więcej palić i tak nic nie pali :)

bezpiecznie samym softem to ponad 110 kucy i 250 niutków .....

Opublikowano

na wiosnę będę Was molestował o więcej info :) :) :)

Opublikowano

z 1Z troche mniej niz z AGR, proponuje zadac pytanie jakiemus tunerowi, najlepiej Masters, Compsport, czy Aligator, TTC na razie nieczynne.

poczytaj tez forum Seata Ibizy, oni maja duzo zrobionych 1Z.

Opublikowano

moj kumpel zalozyl u Mastersa dwa lata temu do Octavii 90ps chipa i wyszlo mu 118ps i 278Nm.w serii mial 94kuce i 216Nm.przejechal juz na programie ponad dwa lata i nie ma zadnych problemow :mrgreen: tylko zakladac i jezdzic :twisted:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
dzięki za porady moje audi jest z 2000r i chyba się zdecyduje na program,,,,,pozdrawiam

Polecam wtryski ASV i dobry soft - z takiej kombinacji będziesz naprawdę zadowolony..

Ja jestem ele coś mnie jeszczę kusi :twisted: