Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wybór TV: Samsung UE40C6000 (LED) vs. Samsung LE40C650 (LCD)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

fly odniosłem sie głównie do cytatu i że obrazy z LCD i plazmy znacząco się różnią i na każdym polu w zasadzie można je odróżnić i chyba nie trzeba być specjalista w tym tylko mieć pewną świadomość co do obu technologii.

Co do reszty masz rację. wybierając TV dla siebie ludzie kierują się wieloma różnymi czynnikami niemniej i tak w kilku punktach idziemy na kompromis, żadna z tych technologi nie jest 'idealna". Stąd też mając samemu plazmę dla mamy poleciłem świadomie LCD.

ps. spoko forum jest tolerancyjne i liberalne (tak myślę :wink4: ) i puki komuś krzywda się nie dzieje jest OK.

Opublikowano

fly odniosłem sie głównie do cytatu i że obrazy z LCD i plazmy znacząco się różnią i na każdym polu w zasadzie można je odróżnić i chyba nie trzeba być specjalista w tym tylko mieć pewną świadomość co do obu technologii.

Co do reszty masz rację. wybierając TV dla siebie ludzie kierują się wieloma różnymi czynnikami niemniej i tak w kilku punktach idziemy na kompromis, żadna z tych technologi nie jest 'idealna". Stąd też mając samemu plazmę dla mamy poleciłem świadomie LCD.

ps. spoko forum jest tolerancyjne i liberalne (tak myślę :wink4: ) i puki komuś krzywda się nie dzieje jest OK.

No właśnie, dobrze to ująłeś. :good: Pozdro.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tez miałem dylemat czy led czy lcd, fachowiec ze sklepu polecał LCD c650 zachwalal matryce ale wziałem led-a C6000 i nie żałuje, obraz z cyfry+ bardzo ładnie odbiera a zależało mi na grubości telewizora zeby był slim. [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 17:04_________________________________________________ceny oba maja zbliżone

Opublikowano

nie polecam samsunga najbardziej awaryjny,chyba ze z promocyjnym okresem gwarancji,ekrany maja slabosc do przypalania sie,fabryczne wady na plytach glownych,najmniej awaryjny panasonic

Opublikowano

nie polecam samsunga najbardziej awaryjny,chyba ze z promocyjnym okresem gwarancji,ekrany maja slabosc do przypalania sie,fabryczne wady na plytach glownych,najmniej awaryjny panasonic

nie potwierdzam. siedze w sprzecie RTV i panas jest jednym z bardziej awaryjnych sprzetow, podobnie Sony. Samsung jest zaraz za Sharpem (najmniej) i Toshibą.

ja tez miałem dylemat czy led czy lcd, fachowiec ze sklepu polecał LCD c650 zachwalal matryce ale wziałem led-a C6000 i nie żałuje, obraz z cyfry+ bardzo ładnie odbiera a zależało mi na grubości telewizora zeby był slim. [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 17:04_________________________________________________ceny oba maja zbliżone

nowe plazmy slim Samsunga maja 30 mm grubosci i są jak najbardziej slim

Opublikowano

ten samsung led tez ma 30 mm grubości :tongue4: