wojtek123 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 koledzy co oznacza nalepka na liczniku taka mała okrągła pisze na niej max 190 niektórzy maja takie szukałem na forum ale konkretnie się nie dowiedziałem chyba to nie jest jakieś ograniczenie prędkości w moim aucie
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 to jest nalepka informujaca o ograniczeniu predkosci na oponach zimowych
wojtek123 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 dzięki za informację teraz już wiem
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 to jest nalepka informujaca o ograniczeniu predkosci na oponach zimowych ta?
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tak Rafał myślał, że to średnia prędkość jaką poprzedni makaron upalał jego klekota
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tak Rafał myślał, że to średnia prędkość jaką poprzedni makaron upalał jego klekota U mnie nie było tej naklejki Ale parę razy widziałem, znam kogoś kto przez tą naklejkę nie chciał kupić dwóch samochodów, bo myślał że szybciej nie można, że to szkodzi silnikowi, albo że to samochody z jakąś wadą
Rekomendowane odpowiedzi