wojtas-audi Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Wiecie moze jaki mniej wiecej moze byc koszt malowania klamek i lusterek w a4 ?? :roll:
Gość zdeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 mysle ze nie powinieneś zapłacić wiecej jak 200zł z materiałem
wojtas-audi Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2006 mysle ze nie powinieneś zapłacić wiecej jak 200zł z materiałem A jak to wyglada, wyciagaja klamki i sciagaja lusterka ??
Gość zdeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 to zależy kto będzie robił jak jakiś paproch to bez wyciągania a jak ktoś pożądny to wyciągnie klamki bo inaczej bedzie widać ze byly malowane na aucie
Gość rob Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Dobrze by było zobaczyć pracę "fachowców" przed zostawieniem niuni, żeby później się nie rozczarować.Koledze malowali listwy i po roku zaczął się lakier łuszczyć :???:
hary Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 mi tez sie łuszczy lakier na listwach :???:
Radek321 Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Dobrze by było zobaczyć pracę "fachowców" przed zostawieniem niuni, żeby później się nie rozczarować.Koledze malowali listwy i po roku zaczął się lakier łuszczyć Na klamkach lakiernieędzie się łuszczył gdyż są one metalowe co innego lusterkami przed malowaniem trzeba je porządnie zmatować albo kupić olbudowy które były malowane fabrycznie na nich położyć nowy lakier i będzie dobrze. mysle ze nie powinieneś zapłacić wiecej jak 200zł z materiałem Jak klamki mają być wyciągane to myśle że za 200 zł tego nie zrobisz. A jak będzie malował dobry lakiernik a nie partacz to nawetgdy będą na aucie malowane nie będzie nic widac.
Gość zdeniu Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 A jak będzie malował dobry lakiernik a nie partacz to nawetgdy będą na aucie malowane nie będzie nic widac. wierz mi że dobry lakiernik wymontuje klamki bo nie ma mozliwosci pomalowac na aucie aby nie były niedomalowane brzegi klamek lub zalane szczeliny
Gość rob Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 wierz mi że dobry lakiernik wymontuje klamki bo nie ma mozliwosci pomalowac na aucie aby nie były niedomalowane brzegi klamek lub zalane szczeliny dokładnie tak, inaczej będzie fuszera
MarkusTDI Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Cze zamierzam pomalowac lusterka i mam pytanko jak zdjac ta obudowe do pamalowana bo niechce dawac auta do lakiernika chce mu zawiesc same obudowy?Z gory dzieki
RafQ Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 mysle ze nie powinieneś zapłacić wiecej jak 200zł z materiałem Rewelacyjna cena zwłaszcza z materiałem 100 porządnego lakieru(komplet podkład baza plastyfikator utwardzacz to 60 do 80 PLN) licze że żeby wszystko miało sens to jakieś 150 lakieru trzeba, czyli jakieś 80 dych materiał licząc nisko, zostaje 120 PLN na zdjecie przygotowanie, lakierowanie i montaż. Za takie pieniądze ja bym tego nie ruszał i żaden lakiernik, którego znam. Raz Panowie i Pnie:) dałem sie skusić ceną, był mi facet powiedział, że taniej to tylko jeden robił ale z głodu umarł, jak zobaczyłem efekt pracy tego "wirtuoza" pistoletu ręce mi opadły. O ja głupi i naiwny pierwszy raz widziałem zacieki po pistolecie i już nigdy więcej. Teraz płace sporo jeśli musze coś pryskac ale jak mam zastrzerzenia to poprawiaja, progi w poprzednim aucie 4 razy malowali - drugi raz bo sie lakier złuszczył, trzeci bo nie bylo równo, czwarty za dużo warstw i się skórka pomaraczowa zrobiła a płaciłem raz.
Rekomendowane odpowiedzi