Furio Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam. mam dosyć nietypowy problem , otóż odpadł mi plastik przy pedale gazu i pod spodem został pedał z takim smiesznym drucikiem. da się oczywiście jeździc ale nijak nie da sie założyc nakładki z powrotem bo widać , ze w jednym miejscu sie odłamał (na łączeniu) Czy ktos wie gdzie i za ile mozna cos takiego naprawić. przy okazji pytanie-do czego słuzy ten drucik pod nakładką? pozdrawiam
KrzyHo Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 To chyba najszybciej kupisz w serwisie, ale tam może być drogo. A druga opcja to pojechać na szrot i może coś takiego będą mieli.
blandman Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Najłatwiej będzie napewno w serwisie. Wcale nie musi być drogie. Czasem warto sprawdzić, bo zdarza się, że niektóre zakupy lepiej robic właśnie w ASO. Przynajmniej masz pewność, że będzie dobre.
Furio Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Opublikowano 11 Listopada 2007 No tak tylko tak jak pisałem ten plastik sie odłamał i trzeba by wymienić nie wiem co-cały pedał???
KrzyHo Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Jak byś zrobił fotkę lepiej byłoby ocenić co masz kupić. Tak z opisu to ciężko wywnioskować.
Furio Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Opublikowano 12 Listopada 2007 zamieszczam fotki odpadniętej nakładki.Ma ktos pomysł co z tym fantem zrobić? http://img99.imageshack.us/content.php?page=done&l=img99/889/dsc00109yu4.jpg http://img161.imageshack.us/content.php?page=done&l=img161/7088/dsc00110ua3.jpg pozdrawiam
KrzyHo Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Ten sterczący drucik to chyba jest sprężynka, że gdy wciskamy pedał to nakładka na nim odgina się wraz ze wciskanie pedału, dopasowując się do stopy. I ona powoduje że pedał powraca do normalnego położenia. Z tego co widzę musisz kupić całą nakładkę pedału.
Rekomendowane odpowiedzi