Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie Chipować benzyne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę o podniesieniu mocy w moim 1.8T lecz nie bardzo wiem kto mógłby dłubnąć moje auto ( nie chciałbym żeby ktoś się uczył na moim autku tylko żeby to zrobił ktoś z doświadczeniem ). No i dobrze gdyby na miejscu można było zrobić wszystkie pomiary i żebym nie musiał jechać przez pół Polski. Czekam na propozycje i namiary - z góry dzięki

[ Dodano: 2006-08-28, 14:31 ]

narazie prowadziłem rozmowę z firmą ZASTEC z Łodzi, tylko trochę mi daleko :cry:

a przy okazji jaką mają opinie ?

Opublikowano

Sprobuj TTC www.ttc.pl -ale nie znam nikogo kto robił tam benzyne,może Vtg ?? ale to kawalek drogi ale moze warto jak ma byc super :wink:

Opublikowano

Napisz np. PW do kolegi CTV ...mysle ze napewno posluzy Ci pomoca i wyjasni jak wyglada sprawa tuningu twojego motorka.

Opublikowano

Mozna chipowac motor 1.8 jak w profilu? Znajomy mowil, ze da sie. Ale cos mu nie wierze......

Opublikowano
Mozna chipowac motor 1.8 jak w profilu? Znajomy mowil, ze da sie. Ale cos mu nie wierze......

Da się , ale efekt będzie raczej niewielki jak na tyle wywalonej kasy :)

Opublikowano

a ile taki wirusik by kossztowal? Chodzi mi aby z dołu sie lepiej zbieral (pytam sie hipotetycznie)

Opublikowano
a ile taki wirusik by kossztowal? Chodzi mi aby z dołu sie lepiej zbieral (pytam sie hipotetycznie)

Tu masz wykaz o ile wzrośnie moc i moment

http://www.ttc.pl/chip_tuning/chip_tuning_audi_a4_2000.htm

A tu masz cennik

http://www.ttc.pl/cennik_chiptuningu.htm

Opublikowano

Dzieki. Bede rozmyslał.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie jestem po rozmowach z VTG i muszę powiedzieć narazie coprawda telefonicznie ale wrażenie na mnie zrobili. Ciekawe jak to wygląda w praktyce.

Jakie znacie opinie na ich temat - ponoć są nieźli ?

Szkoda że mam do nich 330km ( ale narazie to ich nie skreśla ) - czekam na opinie

Opublikowano

Z tego co wiem VTG jest jedną z lepszych firm w Polsce,a dzwoniłes do TTC??masz blizej,moze umówisz sie zeby podjechac i pogadac bo przez telefon to zawsze wszystko pieknie wyglada,aha i KEZOR jest chetny na Chipa w TTC do swojego Turbo Kibła wiec mysle ze razem uzgodnilibyscie jakas zajefana cene :wink:

p.s.ja latam prawie 2 lata na programie z TTC i jest Lux :wink:

Opublikowano
  • Autor

dzwonię od rana - narazie nikt nie odbiera - będę próbował

[ Dodano: 2006-08-29, 10:04 ]

a z cennika wyczytałem że u nich to kosztuje 2000 strasznie drogo w porównaniu z VTG czy ZASTEC ( chyba że na necie mają starą cene dlategu prubóję się dodzwonić

Opublikowano

wiec ile w VTG kosztuje chipsowanie Twojego silnika (razem z pomiarami??) ??

Opublikowano
wiec ile w VTG kosztuje chipsowanie Twojego silnika (razem z pomiarami??) ??

Obstawiam , że z 1400netto czyli jakieś 1708zł :grin:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie tyle ile napisał HUGO

Opublikowano

jak cos zapraszam do nas, na ostatnich zawodach w starachowicach było widac efekty naszej pracy w 1.8 T 14,12 na 400m

Opublikowano

a jaka masa auta na te 14,12 ??

Opublikowano

a4 starsze 2001 avant quattro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Mam pytanie posiadam audi a4 1.8 w automacie. Czy opłaca sie go zawirusować? Na tej stronie pisze że po wirusie bedzie miało 144km czy to prawda? http://www.ttc.pl/chip_tuning/chip_tuning_audi_a4_2000.htm Może ktoś kiedyś już to robił? i czy wogóle warto sie w to bawić? Jak nie ta firma to czy w vtg zawirusują wolnossącego?

Pozdrawiam i z góry dzięki za info.

Opublikowano

na tej stronie w ogole cos jest walniete bo 2.6 V6 ma 150KM z tego co wiem... :lol:

Opublikowano
Na tej stronie pisze że po wirusie bedzie miało 144km czy to prawda?

Z wolnossacego wyciagnac samym programem prawie 20% to bardzo ciezko, nawet chyba nei mozliwe.