Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Moja A4 B6 avant - BETON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno kupiłem moją perwszą w życiu Audi, jak i również jest to mój pierwszy diesel. Jest koloru zielonego jak widać na fotkach, wersia A4 B6 1.9 TDi SPORT(anglik) z przebiegiem 133 tys mil - co jest równe około 210 tys km. Mimo swojego przebiegu jest bardzo zadbana.

trhtrhuf4.th.jpg

Kolor może się wydawac na mat lecz z bliska i w słońcu jest to metalik. Auto posiada orginalne felgi aluminiowe 17'' audi.

rthrhtreck2.th.jpg

Silnik diesla o mocy 130 KM.Na tyle co widac to czysty i zadbany. I mam zamiar nadal utrzymac go w takim stanie.

eeepm7.th.jpg

Z wyposarzenia to :

- Czarna skóra

- Klimatyzacja 2 strefowa

- ESP

- ABS

- 6 poduszek

- elekt. szyby

- elekt. lusterka

- radio fabryczne + zmieniarka + nagłosnienie BOSE = 6 głosników + subwoofer z tyłu zabudowany w boczku

- wspomaganie kier. oczywiescie

- chyba wszystko ...?

egergsp0.th.jpg

yyyyyxn0.th.jpg

Na koniec chciałem jeszce powiedzieć, że jestem z niej bardzo zadowolony i wiem traz że audi to swietny wybór. Pozdrawam wszystkich fanów tej marki .

hthrtjd2.th.jpgddddq3.th.jpg

* nazywaj proszę wątki zgodnie z regulaminem forum (ten poprawiłem) - [lukaszr]

Opublikowano

Bardzo ładna. ładne felgi, środek i wyposażenie. Na plus zawieszenie widać jakieś niestandardowe.

:thumbup::a4fan:

Opublikowano

Wszystko pieknie ladnie tylko kolorek mi nie podoba sie :)

Opublikowano

no fajna fura tyle ze ta kiera :D

graty zakupu :a4fan:

Opublikowano

Ładne autko , dobry wypas kolor wydaje mi sie znośny :rolleyes: Szykujesz jakies mody ?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki dzieki koledzy, co do koloru to mnie sie bardzo podoba, a zawieszenie to chyba nie było nic przerabiane. Chyba dlatego, że to wersja sport i dlatego taka niska i naprawde sztywna ale to tylko takie moje wnioski jeszcze nie patrzyłem pod spód, ale wcale nie powiedziane może i ktoś coś grzebał.

A co do modów to może jakieś aluski z szerokimmmmmmmmmm rantem bym chciał wstawić ale takie żeby naprawde pasowały a nie szokowały( a tak apropo to gdzie można zobaczyć jakies fotki tuningowanych audi - macie jakies linki). No i bede chciał szybki zrobić w kolorze delikatnej zieleni - lustrzanej. Na ten czas to tyle z modyfikacji chociaż nigdy nie wiadomo co tam sie w głowie człowiekowi uroji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie prosze nie rób szyb w kolorze zielonym i jeszcze lustrzanym. tak robią ruscy to wiocha litosci

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, dzięki. Tak mówicie, to może żeczywiście sobie odpuszce narazie no chyba że spotkam kogoś kto takie ma i mi się bardzo spodoba owa okleina. :mysli: No a tak poza tym to nic mi więcej nie potrzeba do szczęscia przy niej. No może jakby była :quattro: to by był mój ideał no ale jest :th: