Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Concert II i zmieniarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok, wielkie dzieki, teraz czekam na fundusze, jak tylko podłącze to sie odezwę w wątku, może jak znajdę więcej czasu to jakieś foto story uda się wrzucić.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

no i akjacja sie rozwinela...postanowilem sprawdzic jakie mam kodowanie i co...i nie moge polaczyc sie z radiem :wallbash:

mial ktos taki przypadek...dodam ze Concerta sam dokladalem i na fisie mi wyswietla :mysli:

Opublikowano
  • Autor

A jaki masz kabelek , moze za slaby ?

tzn. w innych B6 ten kabel laczy sie z radiem...raczej nie mam polaczenia pomiedzy radiem a zlaczem diagnostycznym

Opublikowano

...dokładnie możesz niemieć lini-k musisz sobie dołozyć , lini-k znajdziesz w złaczu diagnostycznym pin 15

Opublikowano
  • Autor

...dokładnie możesz niemieć lini-k musisz sobie dołozyć , lini-k znajdziesz w złaczu diagnostycznym pin 15

czyli musze poprowadzic kabel od radia (ktory pin) do złacza diagnostycznego (pin 15) ?? i to powinno wystarczyc??

Opublikowano

dokładnie jak mówisz , pin 3 kostka A :cool1:

concertllcj3.jpg

Opublikowano
  • Autor

dokładnie jak mówisz , pin 3 kostka A :cool1:

concertllcj3.jpg

dziekuje bardzo :notworthy: ...juz mi sie cos rozjasnia w temacie...a jak mozesz to daj wieksza rozdzielczosc Domin

Opublikowano
  • Autor

WRC Ty lepiej mi paczke szykuj a ja tu powalcze i w tygodniu sie pociagnie za pare kabelkow :polew:

Opublikowano

"Gdzieś czytalem że komuś nie dziala lewa rolka po przesiadce na MF z B7 i concercie z B6, może tu tkwi problem że niedopisali kodowania w concercie pod multi :mysli:"

domin79 - potwierdzone to jest bo zaraz wale z kompem do auta :naughty:

Opublikowano

"Gdzieś czytalem że komuś nie dziala lewa rolka po przesiadce na MF z B7 i concercie z B6, może tu tkwi problem że niedopisali kodowania w concercie pod multi :mysli:"

domin79 - potwierdzone to jest bo zaraz wale z kompem do auta :naughty:

..niestety potwierdzone , sprawdzone ,zakodowane i dalej nie działa :confused4:

Opublikowano
:thumbdown: tez juz sprawdziłem i nie działa a miałem tak wielką nadzieje ze ruszy :wallbash:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zmieniarka juz podlaczona...z kodowanie nie bylo zadnych problemow bo po podlaczeniu kabla zmieniara ruszyla i hula jak trza :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Popatrzyłem na ten kabel i na wtyk w mojej zmieniarce i chyba to nie jest ten kabelek ponieważ gniazdo wychodzące ze zmieniarki jest prostokątne a nie okrągłe :mysli:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Panowie wie ktoś może jak podpina się tą niebieską wtyczkę pod radio concert 2??

AUDI INTERFACE AUX INPUT CABLE FOR iPOD iPHONE | eBay

Moderator powinien cię sowicie wynagrodzić. W trzech wątkach pytasz o to samo.

A wystarczyło poszukać i znalazł byś coś takiego przejściówka adapter ISO 20Pin na 3x mini ISO AUDI (2369554154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ewentualnie przekładka pinów.