Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Problem ze zlokalizowaniem spalonej żarówki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. proszę o pomoc bo mnie juz krew zalewa z lataniem w koło auta i szukaniem spalonej żarówki/ a one jak na złość świecą:)) chodzi o to że co jakiś czas przy odpalaniu auta FIS pika mi i wyskakuje komunikat.. tylko ze tak nagle i na tak krótko ze jedyne co zdążę zawsze zauważyć to znaczek żarówki przekreślonej i to że tekst jest po niemiecku lub angielsku i ma trzy słowa pierwsze na N drugie nie wiem a trzecie ma L. z tego powodu proszę o podanie możliwych komunikatów FIS dotyczących spalonych żarówek. z góry dziękuje.

tak siedze i czytam pokrewne wątki i wpadł mi do głowy pomysł.. poprzedni właściciel zamontował w grilu dodatkowe LEDY.. jako że były w złym miejscu zamontowane i czepiała mi sie policja to je poprostu rozłaczyłe / wypiołem z kostek które wisiały za grilem / czy te ledy lub wiszace kabelki od nich moga powodowac te komunikaty FIS??

Opublikowano

No nie wiemy gdzie i w jaki sposob ktos podlczyl te ledy :confused4: jak sprawdzales wszystkie zarowki dookola auta to sprawdz jeszcze swiatla przeciemgielne :wink4:

Opublikowano

jesli nie możesz /nie zdążysz przeczytać-podepnij vaga i zaraz bedziesz wiedział,gdzie jest przerwa :wink4:

Opublikowano

Moze to byc "Nebelscheiwerfer Links" ?

Jezeli tak to chodzi tu o swiatlo przeciwmgielne z lewej strony. Moze gosc podlaczyl wlasnie te LED-y do kabli od przeciwmgielnych?

Opublikowano

jak sprawdzales wszystkie zarowki dookola auta to sprawdz jeszcze swiatla przeciemgielne :wink4:

światła cofania i stopu też :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

SUKCES:))) wreszcie udało mi sie przeczytac komunikat.. "Number Plate Light" ale o dziwo oswietlenie tablicy rejestracyjnej działa.. jutro sprawdze dokładnie wszystkie styki

Opublikowano

Wlasnie to przerabiam. Masz w oswietleniu LED-y? :decayed:

Opublikowano

SUKCES:))) wreszcie udało mi sie przeczytac komunikat.. "Number Plate Light" ale o dziwo oswietlenie tablicy rejestracyjnej działa.. jutro sprawdze dokładnie wszystkie styki

Miałem to samo, kupiłem w serwisie nowy uchwyt na żarówkę i po problemie... Wydałem .... ok. 30 zeta chyba :)

Opublikowano

Mi też się zapalił taki komunikat wystarczyło dogiąć blaszkę która trzyma żarówkę i po problemie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

może przyną byc to ze jak były mrozy miałem kłopoty z zamknięciem bagaznika i dość mocno nim trasnołem.. bo w sumie gdzies wtedy zaczeły sie te komunikaty