Skocz do zawartości
IGNOROWANY

amortyzatory

Gość zdeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli siedzi Ci na maxa to nie mogą to być standartowe amorki

tak więc najlepiej będzie owe zregenerować

no chyba że masz sporo monety do wydania

Opublikowano

bushi, powiem Ci tak

kiedyś kiedyś miałem MKII i miałem tam zawieszenie gwintowane Supersporta

niestety padł i trzeba było robić

koszt nowego wtedy to było około 2500zł

koszt regeneracji z roczną gwarancją 400zł (w tym wymienili tłoczyska)

latałem jeszcze na tym rok i sprzedałem i było wszystko cacy :cool:

więc chyba warto

zawiecha_1.jpg

Opublikowano

Właśnie Zdeniu mam podobną sytację mam Supersporty ale normaleni nie gwint i koszt jak sam wiesz ich jest spory więc gdzie regenerują teleskopy ?? u mech czy specjalne zakłady??

Opublikowano

Tak tylko regeneracja nic nieda mam to samo u siebie a amortyzatory ma tylko 30% zuzyte i czekam wlasnie na amorki pod niskie sprezyny bo takie musza byc poniewaz maja nizszy skok standardowe nie amortyzuja tak jak trzeba przod to jeszcze ale tyl to tragedia Pozdrawiam.

Opublikowano
Ok dzięki zdeniu dla mnie to za daleko ( centrum Polski) :roll: ale poszukam u siebie . :grin:

jak w centrum Polski to u mnie w KONINIE obok mnie 300m jest warsztat który regeneruje amorki i wszelkie siłowniki ma dużo klijentów więc widać warto regenerowac a jak daje gwarancję to o co chodzi :grin: zasze dużo taniej

Opublikowano

Wiki droga spadłaś mi jak z nieba do Konina mam 30 km jestem z okolic Koła podaj mi gdzie to robią n ajakiej ulicy.!!!!( Jka mozesz to padaj mi ich nr tel od razu zadzwonię do nie o cenę takiej pracy)

Opublikowano
Wiki droga spadłaś mi jak z nieba do Konina mam 30 km jestem z okolic Koła podaj mi gdzie to robią n ajakiej ulicy.!!!!( Jka mozesz to padaj mi ich nr tel od razu zadzwonię do nie o cenę takiej pracy)

:mrgreen: jaka droga :mrgreen: z tego co mi wiadomo to siusiam na stojaka :mrgreen:

warsztat przy trasie na Licheń osiedle domków jednorodzinnych Laskówiec przy ulicy Jana Pawła II. Przy markecie Lewiatan skręcasz i jakeś 100m warsztat REGAMIS p.Dziamski nr tel nie pamiętam dowiem ci się na jutro mam 1min z buta do niego :grin: będzie okazja się poznać pozdro

Opublikowano

Pete3r jak mozesz załatwić namiar na kolesia to będę wdzięczny? u niego nie wiesz jaki to koszt?

[ Dodano: 2006-08-30, 11:48 ]

Wiki ale wpada :oops::oops::oops::oops: bez obrazy . Wileki dzięki za adres jak możesz telefon to będzie extra .Podpytaj go jaka trwałeośc tej regeneracji jak już będziesz

Opublikowano
Dodano: 2006-08-30, 11:48 ]

Wiki ale wpada bez obrazy . Wileki dzięki za adres jak możesz telefon to będzie extra .Podpytaj go jaka trwałeośc tej regeneracji jak już będziesz

spoko zmieniłem obrazek prze ciebie żeby nie było wątpliwości hehe telefon już podaję 063 2431688 zadzwoń i obgadaj sam z gościem tak będzie najlepiej nara :cool:

Opublikowano
są specjalne zakłady

ja robiłem to w Koszalinie bo najbliżej miałem

zdeniu daj adres nr lub cokolowiek do zakladu w koszalinie ktory regeneruje amory pilnie potrzebuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!