Gość zdeniu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 jeżeli siedzi Ci na maxa to nie mogą to być standartowe amorki tak więc najlepiej będzie owe zregenerować no chyba że masz sporo monety do wydania
bushi Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zdeniu a jest sens w regeneracji amorków i w ogóle robi sie takie coś??? i jaki jest to koszt?
Gość zdeniu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 bushi, powiem Ci tak kiedyś kiedyś miałem MKII i miałem tam zawieszenie gwintowane Supersporta niestety padł i trzeba było robić koszt nowego wtedy to było około 2500zł koszt regeneracji z roczną gwarancją 400zł (w tym wymienili tłoczyska) latałem jeszcze na tym rok i sprzedałem i było wszystko cacy więc chyba warto
bushi Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Właśnie Zdeniu mam podobną sytację mam Supersporty ale normaleni nie gwint i koszt jak sam wiesz ich jest spory więc gdzie regenerują teleskopy ?? u mech czy specjalne zakłady??
Gość zdeniu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 są specjalne zakłady nie wiem jak w Twoich rejonach ja robiłem to w Koszalinie bo najbliżej miałem robili tez w gdańsku http://www.nagengast.pl/
bushi Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ok dzięki zdeniu dla mnie to za daleko ( centrum Polski) :roll: ale poszukam u siebie .
robertzmudzki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Tak tylko regeneracja nic nieda mam to samo u siebie a amortyzatory ma tylko 30% zuzyte i czekam wlasnie na amorki pod niskie sprezyny bo takie musza byc poniewaz maja nizszy skok standardowe nie amortyzuja tak jak trzeba przod to jeszcze ale tyl to tragedia Pozdrawiam.
wiki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ok dzięki zdeniu dla mnie to za daleko ( centrum Polski) :roll: ale poszukam u siebie . jak w centrum Polski to u mnie w KONINIE obok mnie 300m jest warsztat który regeneruje amorki i wszelkie siłowniki ma dużo klijentów więc widać warto regenerowac a jak daje gwarancję to o co chodzi zasze dużo taniej
bushi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wiki droga spadłaś mi jak z nieba do Konina mam 30 km jestem z okolic Koła podaj mi gdzie to robią n ajakiej ulicy.!!!!( Jka mozesz to padaj mi ich nr tel od razu zadzwonię do nie o cenę takiej pracy)
wiki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wiki droga spadłaś mi jak z nieba do Konina mam 30 km jestem z okolic Koła podaj mi gdzie to robią n ajakiej ulicy.!!!!( Jka mozesz to padaj mi ich nr tel od razu zadzwonię do nie o cenę takiej pracy) :mrgreen: jaka droga :mrgreen: z tego co mi wiadomo to siusiam na stojaka :mrgreen: warsztat przy trasie na Licheń osiedle domków jednorodzinnych Laskówiec przy ulicy Jana Pawła II. Przy markecie Lewiatan skręcasz i jakeś 100m warsztat REGAMIS p.Dziamski nr tel nie pamiętam dowiem ci się na jutro mam 1min z buta do niego będzie okazja się poznać pozdro
pet3r Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 bushi, w Kaliszu na gieldzie jest koles, ktory regeneruje amory, postaram sie znalezc do niego jakis kontakt.
bushi Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Pete3r jak mozesz załatwić namiar na kolesia to będę wdzięczny? u niego nie wiesz jaki to koszt? [ Dodano: 2006-08-30, 11:48 ] Wiki ale wpada bez obrazy . Wileki dzięki za adres jak możesz telefon to będzie extra .Podpytaj go jaka trwałeośc tej regeneracji jak już będziesz
wiki Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dodano: 2006-08-30, 11:48 ] Wiki ale wpada bez obrazy . Wileki dzięki za adres jak możesz telefon to będzie extra .Podpytaj go jaka trwałeośc tej regeneracji jak już będziesz spoko zmieniłem obrazek prze ciebie żeby nie było wątpliwości hehe telefon już podaję 063 2431688 zadzwoń i obgadaj sam z gościem tak będzie najlepiej nara
bushi Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wiki wielkie dzięki wiszę browara pozdrawiam!!!!
kred Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 są specjalne zakładyja robiłem to w Koszalinie bo najbliżej miałem zdeniu daj adres nr lub cokolowiek do zakladu w koszalinie ktory regeneruje amory pilnie potrzebuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość zdeniu Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 http://company.yellowpages.pl/Polska/zachodniopomorskie/Koszalin/37514/index.html
Rekomendowane odpowiedzi