honda Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam, koledzy zastanawiam się, czy podłączenie orginalnych głośników pod wzmacniacz i wyciszenie drzwi przyniesie jakiś efekt. Mam radio JVC w bagażniku skrzynię z głośnikiem GMS 9300, w aucie nagłośnienie nokia. Jak dla mnie gra nawet fajnie, ale zastanawiam się czy można coś polepszyć nie wymieniając głośników. Jeśli tak to jaki wzmacniacz polecacie myślałem o starym magnacie clasic 360 Pozdrawiam
kamil Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Wygłuszenie drzwi zawsze przynosi poprawę brzmienia. Dołożenie wzmaka również ale trzeba wiedzieć jaki wzmak pod jakie głośniki. Byle czego nie można podłączyć pod byle co.
I r o Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam, koledzy zastanawiam się, czy podłączenie orginalnych głośników pod wzmacniacz i wyciszenie drzwi przyniesie jakiś efekt. Mam radio JVC w bagażniku skrzynię z głośnikiem GMS 9300, w aucie nagłośnienie nokia. Jak dla mnie gra nawet fajnie, ale zastanawiam się czy można coś polepszyć nie wymieniając głośników. Jeśli tak to jaki wzmacniacz polecacie myślałem o starym magnacie clasic 360 Pozdrawiam drzwi jak najbardziej możesz wygłuszyć, ale przy ori głośnikach (20watt) nie spodziewaj się oszałamiających efektów, ze wzmacniaczem do trzynastoletnich głośników zastanów się moje bez wzmacniacza były sparciałe i pierdziały musiałem je wymienić
walus88 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja u siebie mam też zestaw nokia, teraz już wymieniłem 2 głośniki w drzwiach przednich i podobnie jak u kolegi głośniki te pierdziały i były wysłużone. Ale co do suba w bagażniku mam pytanko bo on niby ma jakiś wzmacniacz wbudowany, ale w tej tubie mam 2 wtyczki aczkolwiek do bagażnika dochodzi mi tylko jeden kabel czy ktoś wie może o co chodzi i skąd mam wziąć ten 2 kabelek?? sub niby gra ale co z tym wzmacniaczem?? Proszę o pomoc.
honda Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedzi , chociaż spodziewałem się, że będzie lepiej
honda Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Myślałem, że do się coś wycisnąć z fabrycznych głośników
Rekomendowane odpowiedzi