Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Prośba o analizę logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

hehe ile mniejwiecej katalizatora wywalenie ? ;][br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:49_________________________________________________dzwonilem do mechanika takiego jednego na probe

wymiana katalizatora nie wchodzi w role - 600 zl i naczytalem sie ze nie oplaca sie :)

2 mechanik wkrecal mi ze nie wywala sie go tylko cos tam robi i 220 zaspiewal z tego co czytalem na forum to duzy koszt bedzie chyba :)

a za czyszczenie turbo 500 zl :o sam chyba se wykrece ale nie mam kanału :<

Opublikowano

ja bez kanalu turbo wymontowuje w 35min,z kanalem jakies 25min

Opublikowano
  • Autor

szkoda ze mieszkasz w elblagu lepiej zaplacic komus kto sie zna niz komus kto mowi ze sie zna :D

Opublikowano
:good:
Opublikowano

ciekawy jestem logów 011 po wyczyszczeniu, z tego co mówisz to marnie w twoich stronach ze specami, popytaj w swoim województwie tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=2.0

Opublikowano
  • Autor

tam nikt nie pisze :/ hmm vauxhall95 ile wzial bys za wyczyszczenie ? bo sie zastanawiam czy nie wybrac sie w daleka podroz ;d

Opublikowano

poszlo priv

Opublikowano

tam nikt nie pisze

No jak nie pisze????http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=7607.7500

Patryk ja też jestem ciekaw ceny :wink4: będe miał porównanie...zapraszam na pw.

Przemo przepraszam za OT

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

ej a jak rurka sterowania kierownicami VTG ta od N75 do Gruchy jest popekana to moze mi w turbo dziury wlazic? ?[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 20:34_________________________________________________a wiec tak zrobilem jedna rzecz ktorej chyba nie zaluje :P zdjolem wezyk z gruchy i zalozylem jeden koniec w strzykawke a 2 podlaczylem pod gruche machnolem 10 - 15 razy i sztanga sie zdeka chyba rozruszala bo nie wchodzi w tryb przynajmniej dzis nie wszedl :P jestem umowiony na czyszczenie turbo - sorry vux ale nie przyjade bo za daleko :P - , wczesniej pisalem ze raczej sztanga ok ale po rozmowie z przemikiem sprawdzilem dokladnie i sie przycinala przy samym koncu ale jak mowie juz sie rozruszala :D ale sporadycznie wyczyszcze tiurbo ;P w weekend moze logi wrzuce :P to zobaczycie czy sie cos poprawilo =][br]Dopisany: 17 Luty 2011, 11:09_________________________________________________przeczyta ktos to ? :D

Opublikowano

czekamy na logi :wink4:

Opublikowano
  • Autor

kurde nie ma gdzie logow robic ciagle slisko dzis kawalek znalazlem drogi ale laptopa nie mialem moge powiedziec ze dalej sa braki mocy ale inaczej zdeka na 3 biegu przy 3 tys i przy 3.8 czy jakos tak czyli jak dawniej ale na 4 biegu jest na 2300 a potem drugi przy 2800 czyli to poprawa ? :P