rafcisz Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 A ile kosztuje zestaw naprawczy do BPW? z końca 2005r na kołach zębatych? ok 4000zł a to pie...dole ten system jak tylko zapali mi się taki komunikat na fisie to laweta i na przerobienie tego jeb...ego napędu Taka operacja będzie tańsza i bardzień korzystniejsza
audiomaniak Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 A ile kosztuje zestaw naprawczy do BPW? z końca 2005r na kołach zębatych? ok 4000zł a to pie...dole ten system jak tylko zapali mi się taki komunikat na fisie to laweta i na przerobienie tego jeb...ego napędu Taka operacja będzie tańsza i bardzień korzystniejsza dokładnie nawet gdyby te wałki 2000zł kosztowały to miał bym w d*pie taki interes, ale niech każdy robi jak uważa
rafcisz Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 A ile kosztuje zestaw naprawczy do BPW? z końca 2005r na kołach zębatych? ok 4000zł a to pie...dole ten system jak tylko zapali mi się taki komunikat na fisie to laweta i na przerobienie tego jeb...ego napędu Taka operacja będzie tańsza i bardzień korzystniejsza dokładnie nawet gdyby te wałki 2000zł kosztowały to miał bym w pupie taki interes, ale niech każdy robi jak uważa Ja jak bym był w takiej sytuacji to JESTEM ZA MODYFIKACJĄ NAPĘDU POMPY
antonio Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 poza wymianą pompy na tą z 1.9 nic innego się nie kalkuluje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi