Wiwaldi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam. Proszę o info, czy można wymontować reflektor zespolony Vaneo bez zdejmowania zderzaka? Ile jest punktów mocowania?
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 trzy punkty i Valeo jeden dość trudno dostępny trzeba mieć długi śrubokręt
wojtek123 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 nie wiem jak w twoim ale u mnie w B6 są 4 punkty 2 u góry cz czołowym wzmocnieniu i 2 w dolnej części lampy i zdejmuje sie leflektor bez demontażu zderzaka . u ciebie jest tak samo wydaje mi się
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 nie wiem jak w twoim ale u mnie w B6 są 4 punkty 2 u góry cz czołowym wzmocnieniu i 2 w dolnej części lampy i zdejmuje sie leflektor bez demontażu zderzaka . u ciebie jest tak samo wydaje mi się źle Ci się wydaje są trzy dwa u góry i jeden dolny
wojtek123 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 nie wiem jak w twoim ale u mnie w B6 są 4 punkty 2 u góry cz czołowym wzmocnieniu i 2 w dolnej części lampy i zdejmuje sie leflektor bez demontażu zderzaka . u ciebie jest tak samo wydaje mi się źle Ci się wydaje są trzy dwa u góry i jeden dolny nie wiem jak w twoim ale u mnie w B6 są 4 punkty 2 u góry cz czołowym wzmocnieniu i 2 w dolnej części lampy i zdejmuje sie leflektor bez demontażu zderzaka . u ciebie jest tak samo wydaje mi się źle Ci się wydaje są trzy dwa u góry i jeden dolny napisałem jak jest w B6
andy_sky Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 nie wiem jak w twoim ale u mnie w B6 są 4 punkty 2 u góry cz czołowym wzmocnieniu i 2 w dolnej części lampy i zdejmuje sie leflektor bez demontażu zderzaka . u ciebie jest tak samo wydaje mi się źle Ci się wydaje są trzy dwa u góry i jeden dolny nie wiem jak w twoim ale u mnie w B6 są 4 punkty 2 u góry cz czołowym wzmocnieniu i 2 w dolnej części lampy i zdejmuje sie leflektor bez demontażu zderzaka . u ciebie jest tak samo wydaje mi się źle Ci się wydaje są trzy dwa u góry i jeden dolny napisałem jak jest w B6 to po co się wypowiadasz jak kolega ma B5 :wallbash:
wojtek123 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 to po co się wypowiadasz jak kolega ma B5 :wallbash bo jest podobna akcja z wymiana leflektora
Pretor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie wiem jak w Valeo, ale pewnie tak samo jak w Boschu które mam są cztery mocowania, dwa na górze, jeden od strony grilla na dole i jeden na dole od strony kierunkowskazu. Bez zdejmowania zderzaka raczej nie wyciągniesz lampy, sam kiedyś próbowałem i byłem zmuszony ściągać zderzak.
Wiwaldi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dzięki wszystkim za info. Sprawdzałem i znalazłem 3 mocowania, 2 u góry i jedno na dole na długi śrubokręt dostępne przez specjalny otwór.
andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie wiem jak w Valeo, ale pewnie tak samo jak w Boschu które mam są cztery mocowania, dwa na górze, jeden od strony grilla na dole i jeden na dole od strony kierunkowskazu. Bez zdejmowania zderzaka raczej nie wyciągniesz lampy, sam kiedyś próbowałem i byłem zmuszony ściągać zderzak. ale bzdety
Daimos Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Dzięki wszystkim za info. Sprawdzałem i znalazłem 3 mocowania, 2 u góry i jedno na dole na długi śrubokręt dostępne przez specjalny otwór. dokładnie tak jak kolega pisze, żadnego zderzaka nie trzeba ściągać, uważać bo uchwyty lampy są bardzo delikatne
wojtek26 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jezeli auto nie było bite to spokojnie mozna wyjac reflaktor bez demontazu zderzaka, ja u siebie 2 razy wyjmowałem ref i wyszedł ładnie bez zdejmowania zderzaka
Pretor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie wiem jak w Valeo, ale pewnie tak samo jak w Boschu które mam są cztery mocowania, dwa na górze, jeden od strony grilla na dole i jeden na dole od strony kierunkowskazu. Bez zdejmowania zderzaka raczej nie wyciągniesz lampy, sam kiedyś próbowałem i byłem zmuszony ściągać zderzak. ale bzdety Sam piszesz bzdety. Wyraźnie napisałem że tak jest z Boschem. Zasugerowałem tylko, że w Valeo może być podobnie.
Arturoo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jezeli auto nie było bite to spokojnie mozna wyjac reflaktor bez demontazu zderzaka, ja u siebie 2 razy wyjmowałem ref i wyszedł ładnie bez zdejmowania zderzaka A jak było bite to?????? :gwizdanie: trzy punkty i Valeo jeden dość trudno dostępny trzeba mieć długi śrubokręt Tak ale Nie wiem jak w Valeo, ale pewnie tak samo jak w Boschu które mam są cztery mocowania, dwa na górze, jeden od strony grilla na dole i jeden na dole od strony kierunkowskazu. Bez zdejmowania zderzaka raczej nie wyciągniesz lampy, sam kiedyś próbowałem i byłem zmuszony ściągać zderzak. Kolega Pretor też ma rację, u kumpla też ściągaliśmy zderzak by wyciągnąć lampę tyle,że autko 98r było i miało Bosh'owskie lampki.
Rekomendowane odpowiedzi