radom Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Sprawdzałem na vagu ASB w a4 95rok silnik ADR i wyskoczył mi błąd 00281. Chodzi tu o czujnik i nie wiem co to znaczy skrót g68-brak sygnału. czy da się to usunąc przez program, czy trzeba wymienic czujnik? Jeśli tak to ile on kosztuje i gdzie się znajduje? * nazywaj proszę wątki zgodnie z regulaminem forum (ten poprawiłem) - [lukaszr]
lukaszr Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 00281 - Sensor prędkości pojazdu (czujnik prędkości własnej pojazdu) – brak sygnału (G68). Może przestał działać czujnik. Sprawdź też połączenie do niego, bo może coś jest ze stykami.
Gość Michał Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 00281 - Sensor prędkości pojazdu (czujnik prędkości własnej pojazdu) – brak sygnału (G68). Może przestał działać czujnik. Sprawdź też połączenie do niego, bo może coś jest ze stykami. lukaszr, a wiesz moze gdzie szukać tego czujnika?
szogun0 Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zobacz przy lewej półosi na skrzyni.
Rekomendowane odpowiedzi