ernius Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Chce się wybrać na krótki urlopik jak się trochę pogoda poprawi. Około 4-5 dni, dwie dorosłe osoby + córka 2 latka. Niezbyt daleko około 200km od Bydgoszczy. Ktoś może coś ciekawego polecić?
soolek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Do Ciechocinka na fajfy Tylko uważaj, bo: ... W Ciechocinku, tam gdzie dom zdrojowy Maxi Kaz rusza na łowy Na deptaku czai się na panie Każda szansę dziś dostanie Taki ze mnie Maxi Kaz Panny i zamężne damy Chciałyby jakiejś odmiany Na wywczasach to normalne mówię wam A ja tę odmianę daję W nocy, kiedy rano wstaję Do mojego domu wracam zawsze sam Jedna zagraniczna wdowa powiedziała "Mr Lover, jeśli będziesz moim chłopem gniazdko ci wymoszczę złotem" Ale dla mnie monogamia Nudna jest do wyrzygania Źródłem prawdziwej podniety Coraz nowsze są kobiety Ale tylko jeden raz Taki ze mnie Maxi Kaz Zimny jak polodowcowy głaz W Ciechocinku...
Orange Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 takie uzupełnienie http://patrz.pl/mp3/maxi-kaz
Rekomendowane odpowiedzi