czupurek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam logi z grupy 13 i 23 (patrz na samym dole loga) http://vaglog.rtnet.pl/tomasz.goral_31924.html Pompki chcę wymienić, bo mi na wolnych delikatnie trzęsie budą, z przyśpieszeniem nie mam problemu, pali ok. Możecie mi powiedzieć jakie pompki na podmianę mogę kupić do swojej AWXa? Obecnie mam 038 130 073 Q. Ale ciężko znaleźć takie same używki. Zastanawiałem się nad regeneracją, ale wydaje mi się że po wymianie końcówek trzeba będzie grzebać w sofcie, a to kolejny niepotrzebny wydatek.
domjenick Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 poszukaj na Forum,bo co do wtrysków do tego silnika-jest sporo
maciek_gdansk87 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 kazdy awx ktorym jezdzilem leciutko trzesie na wolnych (niektorzy to czuja, niektorzy nie hehe- ja zawsze to czuje ). wiec uwazaj zeby sie nie dac zrobic w konia mechanikom
czupurek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 nie dam się wszystko co się da robię sam.
marewel Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Załóż nowe końcówki na Nadarzynie,zawsze będzie to pewniejsze niz kupić używki.
midqard Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam logi z grupy 13 i 23 (patrz na samym dole loga) http://vaglog.rtnet.pl/tomasz.goral_31924.html Pompki chcę wymienić, bo mi na wolnych delikatnie trzęsie budą, z przyśpieszeniem nie mam problemu, pali ok. Możecie mi powiedzieć jakie pompki na podmianę mogę kupić do swojej AWXa? Obecnie mam 038 130 073 Q. Ale ciężko znaleźć takie same używki. Zastanawiałem się nad regeneracją, ale wydaje mi się że po wymianie końcówek trzeba będzie grzebać w sofcie, a to kolejny niepotrzebny wydatek. ale moim zdaniem te logi nie sa jeszcze tragiczne gr. 13 i gr 23 znosnie... ...spróbuj moze zmienic stacje paliw no chyba ze kolega postanowił to ok.
czupurek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 wolałbym zregenerować, ale nie wiem jak to będzie z BIPami jak założy się inne końcówki?
Rekomendowane odpowiedzi