Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] Listwy drzwi od Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :audi:,

czy ktoś może mi powiedzieć gdzie i za ile (oczywiście oprócz ASO); mogę kupić dolne listwy drzwi od Audi S4 do mojego A4 Avanta 1.9 TDI., i czy nie będzie problemów z ich montażem?

Chodzi o coś takiego:

listwynadrzwiaudiavantki9.jpg

Pozdrawiam

ZeeBee :a4fan:

Opublikowano

Dostac je mozesz na allegro, ebayu, bardzo rzadko sie trafiaja a ceny wahaja sie w granicach 50% wartosci nowych, ale zawsze mozna trafic jakas okazje... ja jeszcze na taka nie trafilem :decayed:

Opublikowano

Ceny zarówno na ebay-u niemieckim jak i naszym allegro na poziomie 600-700PLN. Ja trafiłem okazję za 140EUR :)

Montaż banalny. Każda listwa trzyma się na 2 śrubkach okręcanych od wewnątrz drzwi. Te które masz standardowo musisz wcześniej zdjąć a na ich miejsce wstawiasz nowe.

Opublikowano

moge mic takie listwy (komplet) cena 650zl

pozdro :quattro:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

2 posty wyzej własnie kolega napisał jak to sie robi :rant:

Opublikowano

ja juz 3 miechy czatuje na allegro i d*pa. nie ma szans na cos chodzonego. na ebayu w usa kosztuja 170dolców . w serwisie 980zł komplet. u niemców jest tak samo jak w polsce+ koszt wysyłki . ja zamówiłem w serwisie bo wiem ze inaczej nie trafie

Opublikowano

dzieki marcin!!!:))) zamiast list wezme na nowy rok okulary.

Opublikowano

Koledzy a czy te listwy występuja w różnej kolorystyce czy oryginalnie jest kilka kolorów ?

Opublikowano

jeden kolor: szary, o oznaczeniu 7DL

Opublikowano

no i najlepiej je nie lakierowac bo to najładniej wygląda. polakierowane sie juz zlewają z nadwoziem i nie ma tego efektu. nawet mozna pomylis listwy s4 z listwami s line anie o to chodzi:)

Opublikowano

kaczekmaster skąd wziąłeś taką cenę 980zł? bo w ASO w Stalowej Woli 1 szt. kosztuje 350 zł wiec 4 x 350zł = 1400zł :mysli:

Opublikowano

kurcze super sprawa te listy choc tak do końca czy w każdym przypadku ładnie to wygląda ? jakoś na moim ciężko mi to sobie wyobrazić, czy napewno polepszyłoby to wygląd całości ( nie mam nic z S4 u siebie i jeszcze ten mój kolor - mało agresywny ).

Opublikowano

kaczekmaster skąd wziąłeś taką cenę 980zł? bo w ASO w Stalowej Woli 1 szt. kosztuje 350 zł wiec 4 x 350zł = 1400zł :mysli:

Może te tylne są tańsze, bo są krótsze :>

Albo każde ASO ma swoje ceny.

Opublikowano

Ja mam te listwy juz z pol roku i caly czas leza w szafce, musze je w koncu zalozyc to zobaczysz miron jak wygladaja na naszym kolorku :)

Opublikowano

Ja mam te listwy juz z pol roku i caly czas leza w szafce, musze je w koncu zalozyc to zobaczysz miron jak wygladaja na naszym kolorku :)

Kurcze Flyer no jasne że czekam na fotki - ja to sie mam z Tobą dobrze ;) też chciałbym mieć takie coś w szafie - tylko wiesz Flyer u ciebie te listwy sa jak najbardziej na miejscu - Twój furacz to inna bajka ale mimo wszystko fotek będe wyczekiwał

Opublikowano

przednia 280zł tylnia 240-230szt + mały rabacik i wyszło mi 980zł. vw chyliński w wawie. bez rabatu chyba ok 1100-1050 . cena 1400zł to raczej kosmos . teraz w serwisach potaniało. ja juz wszystko kupuje w serwisie. ostatnio zamawiałem przycisk asp nowy 40zł a na allego chcieli za chodzony ze 30:) rura do intercoolera zbrojona 180zł a jeszcze rok temu 300zł . na allegro 200zł za uzywke:):) teraz juz serwisy są tańsze. pompka do centralnego zamka w klapie nowa 140zł:):) a ja myslałem że ze 300zł. euro tanieje nowe modele wchodzą to ceny starszych spadają . pozdrawiam

Opublikowano

Ja wlasnie cos takiego chcialem docelowo zrobic. Do dzis sobie pluje w brode, ze nie dalem do pomalowania tych listw od S4 razem ze zderzakami...

Opublikowano

dla tego jak ja kupię te listwy to idą w kolor i mam gdzieś że się będą zlewały z autem...