Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zderzak z Audi S4 lub RS4 do audi a4 b5 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam Audi A4 B5 przed liftem 1996r i mam pytanie czy podpasuje do niej zderzak z Audi S4 lub RS4 ten z bocznymi wycięciami :P???

Opublikowano

od rs4 trzeba rzeźbić bo jest poszerzony, a od s4 podejdzie bez problemu

Opublikowano
  • Autor

a ile taki zderzaczek od S4 i czy on ma też wloty czy to ten od RS4 ma z boku te wycięcia takie ??

Opublikowano

a ile taki zderzaczek od S4 i czy on ma też wloty czy to ten od RS4 ma z boku te wycięcia takie ??

zderzak od 500 do 1500 :decayed: przeważnie są gołe :gwizdanie: nie ma tych skrzel w S4 :gwizdanie:

w laminacie też tego nie produkują :decayed:

Opublikowano

:tongue4:

chodziło mi o laminat S4 :wink4:

RS4 opisałem w warsztacie co i jak przerobic żeby założyc w A4 :wink4:

Opublikowano

Podłączę się troszeczkę bo jakoś nie mogę ogarnąć tematu. A chodzi mi o listwy progowe do A4 od S4. Według moich pierwszych przemyśleń należy wymienić dolne listwy drzwi i same listwy progowe, dobrze to wymyśliłem?. A teraz moje pytanie. Czy te dolne listwy drzwiowe podejdą bez problemu, czy jakoś trzeba przerabiać? Tak samo z progami, jak je montować. Byłbym wdzięczny za jakieś fotostory jak takowe ktoś posiadałby.

A teraz drugi problem, nigdzie nie mogę znaleźć takiego zestawu, a jak są już to tylko pojedynczo, no i ceny zaporowe.

I jeszcze jedno, czy ewentualnie takie listwy i progi pochodzące od avant-a podejdą do sedan-a?

Opublikowano

Podłączę się troszeczkę bo jakoś nie mogę ogarnąć tematu. A chodzi mi o listwy progowe do A4 od S4. Według moich pierwszych przemyśleń należy wymienić dolne listwy drzwi i same listwy progowe, dobrze to wymyśliłem?. A teraz moje pytanie. Czy te dolne listwy drzwiowe podejdą bez problemu, czy jakoś trzeba przerabiać? Tak samo z progami, jak je montować. Byłbym wdzięczny za jakieś fotostory jak takowe ktoś posiadałby.

A teraz drugi problem, nigdzie nie mogę znaleźć takiego zestawu, a jak są już to tylko pojedynczo, no i ceny zaporowe.

I jeszcze jedno, czy ewentualnie takie listwy i progi pochodzące od avant-a podejdą do sedan-a?

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179349.0

temat z progami zalozylem i nikt nie chce pomoc... Moze troche cie ten temat oswieci... Bo tutaj watpie czy ktos pomoze odnosnie progow S4. Ja jak nie dorwe listew S4 to kupuje te z allegro podorbki montowane na klej i tez jakos to bedzie wygladalo.

Opublikowano

jakie to sa podroby montowane na klej ?

listwy progowe S4 wpisz w allegro :tongue4: ludzie zakładali to i nie narzekają :wink4:

Opublikowano

a ku***a, listwy drzwiowe to wiem ktore, myslalem ze jakies progi podroby sa laminaty :decayed:

maluj swoje w kolor będziesz sie pierdzielił w jakieś podróby S4 :good: gumowe listwy wyrzucisz i będziesz miał ładny próg wystający :naughty:

Opublikowano

nie mam juz listew, i nie wiem wlasnie czy zamawiac czy je wy***ac w piz*u..

ja bym wy***ał :wink4: w tym roku bede malował tylne drzwi bo jakis parch chyba chce wyjsć spod tej listwy to całkiem to usune i moze listwy ozdobne też bedzie na gładko :kox:

Opublikowano

tyle ze malujac progi musial bym pomalowac je w srodku tez

nic byś nie musiał

robisz odcinke

foto2ro.jpg

Opublikowano

no to wtedy zrobisz odcinke dalej, albo całe pomalujesz w czym problem, tak czy tak musisz auto oklejać, przynajmniej ja tak malowałem progi na aucie bez demontażu :wink4:

Opublikowano

Kumpel ma te progi u siebie i jest zadowolony trzeba pokombinować ale po wszystkim wygląda :kox:

Opublikowano

" Makumba " wystarczajaco daje rade przy instalacji progow ? + mocowania oczywiscie :decayed:

czy raczej jakims klejem to potraktowac :mysli: