Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jaki podkład pod lakier LY7L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. orientuje sie ktos moze o kolor podkladu pod lakierem o kodzie LY7L? mozliwe jest ze jest zielony?

Opublikowano

po co ci kolor podkładu?

Opublikowano

Pierwszy raz slysze zeby podklad mial rozne kolory :mysli: ja widzialem kolor siwy badz zolty :confused4:

Opublikowano
  • Autor

chcialem sie dowiedziec poniewaz ktos mi optarl drzwi tylne a sam nie wiem kiedy to sie stalo, rozkminiam jeszcze jedna sprawe a mianowicie optarlem sie ta strona o zaspe i stad to pytanie

Opublikowano

Pierwszy raz slysze zeby podklad mial rozne kolory :mysli: ja widzialem kolor siwy badz zolty :confused4:

Podkład faktycznie zazwyczaj ma jakiś odcień szarości, czarny lub biały , ale np jak auto jest w jakimś żywym kolorze np ładny czerwony do miesza się podkład z odrobina czerwonego pigmentu. Zdarzyło mi się to tylko 2 razy i tylko na w/w czerwonym kolorze :D Ale pod standard kolor nie sadze żeby fabryka dawała specjalnie inny kolor podkładu :D takie rzeczy robi się zazwyczaj już przy ponownym malowaniu / przemalowaniu. Typowa tzw szkoda parkingowa :D ktoś się obtarł i odjechał a ze pewnie auto miało zderzak w zieleni to zostały ślady ... A jaki ty masz kolor auta ? bo mi kod nic nie mówi jestem nowy jeśli chodzi o audi ^^ Pozdrawiam

Opublikowano

Podkład faktycznie zazwyczaj ma jakiś odcień szarości, czarny lub biały , ale np jak auto jest w jakimś żywym kolorze np ładny czerwony do miesza się podkład z odrobina czerwonego pigmentu. Zdarzyło mi się to tylko 2 razy i tylko na w/w czerwonym kolorze :D Ale pod standard kolor nie sadze żeby fabryka dawała specjalnie inny kolor podkładu :D takie rzeczy robi się zazwyczaj już przy ponownym malowaniu / przemalowaniu. Typowa tzw szkoda parkingowa :D ktoś się obtarł i odjechał a ze pewnie auto miało zderzak w zieleni to zostały ślady ... A jaki ty masz kolor auta ? bo mi kod nic nie mówi jestem nowy jeśli chodzi o audi ^^ Pozdrawiam

Nawet niewiedzialem ze takie cos sie robi :embarrassed: znowu czlowiek jest madrzejszy :kox:
Opublikowano
  • Autor

ehhh tak myslalem ze to jakis piep... cham ale chcialem sie upewnic

Opublikowano

A jest wgniecenie czy tylko ryski obcego lakieru ?? bo jak wgniotka nie ma to lecisz pędzisz do motoryzacyjnego, kupujesz pastę TEMPO lub podobny produkt , bierzesz szmatkę i ścierasz i po kłopocie , gorzej jak owy sprawca zamieszania przebił się przez warstwę lakieru do " żywej " blachy wtedy proponuje zrobić jakaś zaprawkę bo w takich warunkach jakie mamy teraz , czytaj sół , mokro itd , zaraz zrobi się ognisko korozji. A takich specjalistów od parkowania / wyparkowywania jest mnogo w okolicach supermarketów i innych ciasnych parkingów, moja niunia tez nosi ślady ich popisów i nic na to nie poradzimy :no:

Opublikowano
  • Autor

nie ma przetarc i wgniecen, tzn widoczna jest zielona linia na listwie drzwi i troche na nadkolu, sprobuje tempo moze sie uda. dzieki

pozdr

Opublikowano

to wez ze sklepu paste tempo i pocieraj az zejdzie.. tylko nei do podkladu... cala filozofia.. byl temat nawet jak w b5 srebrnym ktos zostawil slad na polowi drzwiach cos ala 50 cm na 10 i zeszo idelanie