Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Wycięcie katalizatora 2.0 ALT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za szczegółową wypowiedź, teraz już wiem na czym to wszystko polega... czyli w tym przypadku nie jest inaczej i poprostu gość chce załatwić sprawę szybko i bezboleśnie, na czym cierpię tylko ja i moj portfel :P

Opublikowano

tak ,bo jak sie zgodzisz na ta strumienice gotowa do montazu ,to mechanik tylko wykreci starego pustego kata i w jego miejsce zamontuje ten kolejny detal.

Opublikowano

na nic sie jeszcze nie zgodziłem na szczescie ;) powiem mu co i jak i nie interesuje mnie jak to zrobi ma byc dobrze i tanio.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Tez Przymierzam się do usunięcia kata. Czy ta metalowa plecionke też nalezy usunać czy zostawic?

Opublikowano

zostawić :D

poczebna jest

Opublikowano

Co to jest za oszukiwacz, który odsuwa sonde tej rurki? Moze ktos wstawic link z allegro?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co z sondami po wspawaniu rurki w kata? Przecież w ogóle spaliny nie beda do nich docieraly. Czy brak rozwiercic wspawana rure w miejscu sond?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

podbijam pytanie, co zrobić z sondą po wspawaniu rurki w kata? 

/edit dzieki za pomoc

trzeba zrobić "downpipe" z dziurami na sondy i dać podkładkę dystansową.

Edytowane przez tracer123

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

U siebie wywaliłem kata. Wyspawany a'la downpipe z miejscem tylko na 1 sondę. Druga odłączona całkowicie. Tuner za wyprogramowanie drugiej sondy 120 zł wziął. Wyspawanie dp drugie tyle. Za kata wziąłem ok. 180 zł.

• 3 lata później...
Opublikowano

czy ktos ma jakis warsztat w wojewodztwie podlaskim, najlepiej w Białymstoku, gdzie zrobie porzadek z katalizatorewm wlasnie w A4 B6 2.0 ALT?

Opublikowano
W dniu 7.07.2021 o 09:19, rawber93 napisał:

czy ktos ma jakis warsztat w wojewodztwie podlaskim, najlepiej w Białymstoku, gdzie zrobie porzadek z katalizatorewm wlasnie w A4 B6 2.0 ALT?

Chcesz wywalić ,kata i wykasować druga sondę ,czy coś innego ,bo zarówno ,Downpipe ,jak i sportowe katy ,do tego silnika mam w ofercie i to w formie wysyłkowej.

Opublikowano
W dniu 10.07.2021 o 19:35, bartez80 napisał:

Chcesz wywalić ,kata i wykasować druga sondę ,czy coś innego ,bo zarówno ,Downpipe ,jak i sportowe katy ,do tego silnika mam w ofercie i to w formie wysyłkowej.

priv