Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] od którego roku były montowane lampy BOSCH ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie tak jak w temacie. Kupiłem auto rok temu od goscia który sprowadzil je z niemiec, on jezdził rok tym autem w polsce. gdzies słyszałem ze lampy bosch były montowane od 1998 roku, ja mam auto z 1995 roku i mam lampy BOSCh, czyzby było walone z przodu??? klient od którego kupowałem twierdzil ze było bezwypadkowe, moze o tym wogóle nie wiedział???

Opublikowano

były montowane od 97 po I lifcie (jako opcja bodajże). może ktoś po prosty sobie zmienił by mieć przeciwmgielne. a masz włącznik od przeciwmgielnych na środkowej konsoli?

Opublikowano
  • Autor

jest włącznik , sa w lampach halogeny.

Opublikowano

były montowane od 97 po I lifcie (jako opcja bodajże). może ktoś po prosty sobie zmienił by mieć przeciwmgielne. a masz włącznik od przeciwmgielnych na środkowej konsoli?

To nie do końca jest prawda... Lampy Boscha były montowane też wcześniej. Ale chyba w '98 roku autka miały je montowane seryjnie. A wcześniej były jako opcja. Przynajmniej tak mi się wydaje... Ogólnie autka z '98 roku są trochę lepiej wyposażone, końcówka modelu przed 2 liftem dlatego dawali dodatkowe wyposażenie za free. Ja słyszałem taką wersję, ale czy prawdziwa... :mysli: Mam autko z '98 i jest dość ciekawie wyposażone :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

ciekawe czy jest mozliwe zeby zakładali je od 1995 roku. bo jesli nie to pewnie była walona choc nie ma zadnych innych objawów wypadku, róznego rozmiaru szpar, korozji , itp,itd.

Opublikowano

ciekawe czy jest mozliwe zeby zakładali je od 1995 roku. bo jesli nie to pewnie była walona choc nie ma zadnych innych objawów wypadku, róznego rozmiaru szpar, korozji , itp,itd.

Mój sąsiad ma autko z '96 roku i też ma Boscha. Jego furmanka była bita w tył, bo widziałem jak mu szpachla odchodzi :naughty: Więc raczej przód jest ok... raczej :decayed:

Opublikowano

ja też mam boscha z przodu a auto tez 95 r i wydaje mi sie że to orginały bo przeciwmgielne są i włącznik w środku

Opublikowano

Same lampy to jeszcze nie powód do podejrzeń ;) ,jak wszystko jest ok to tylko się cieszyć że ktoś sobie nowsze lampy włożył lub załowac że nie włożył zespolonych Valeo :)

Opublikowano

mój jest z lutego 95 i ma Bosch. przeciwmgielne działają -przełącznik jest na konsoli

Opublikowano

U mnie 95 rocznik, były ori Bosch zamontowane.

Teraz są ori Valeo xenony.

Opublikowano
  • Autor

Same lampy to jeszcze nie powód do podejrzeń ;) ,jak wszystko jest ok to tylko się cieszyć że ktoś sobie nowsze lampy włożył lub załowac że nie włożył zespolonych Valeo

[br]Dopisany: 19 Listopad 2007, 10:07 _________________________________________________raczej zdecydowanie to drugie :> :> :>

ale dzieki za info , jestem spokojny