Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ALF] Czy w moim aucie jest schowany gdzies sterownik ABS-ASR?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów :hi:Mam wazna sprawe.Bprykam sie z niedziałajacym ASR-em.Musze wiedziec czy w moim modelu audi a4 b5 2.4 v6 97/98r znajduje sie osobny sterownik ABS-ASR?Wiem ze jest opcja ze wszystko znajduje sie przy sterowniku przy pompie pod maska.Ale ja allegro znalazłem sterownik ABS-ASR do a4 b5 2.6 97 rok i teraz nie wiem czy ja tez cos takiego mam czy mam przy pompie :mysli: Czy którys z kolegów moze wie dokładnie jak to jest z tym sterownikiem? z góry dzieki za odpowiedz.Pozdro :hi:

Opublikowano

kuknij pod siedzisko tylnej kanapy

Opublikowano

hey no luknałem i nie ma nic pod tylna kanapa.Pod nogami pasazera obok kierowcy tez nie ma bo znalazłem dzis tam sterownik automatycznej skrzyni biegów i nic pozatym:)i własnie mam mentlik poniewaz nie wiem jak to jest w moim czarnuchu czy wszystko jest przy pompie czy jeszcze cos jest innego:)

Opublikowano

u mnie jest pod kanapa... a pod kanapa znajduje sie jakies puste gniazdo?

Opublikowano

nic takiego mie nie wpadło w oko:)Tylko kilka wiazek leci do bagaznika.ALe jutro chyba dokładniej sie przyjze.Ale pewnie on by walił po gałach jakbym go tam miał:)

Opublikowano

No to jest spory gabarycik. obczaj. A do jutra moze znajdzie sie ktos, kto Ci pomoze...

Opublikowano

spoko :) wielkie dzieki za pomoc :hi:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 00:25_________________________________________________Cześć:)Dzis dokładanie oblukałem pod kanapa miejsce i nie mam tego sterownika.Chyba wszystko przy sterowniku przy pompie sie znajduje

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

wszystko jest w bloku ABS

podaj nr oznaczenia bloku to powiem Ci czy jest czy nie

a tak na marginesie do czego Ci to ??????

Opublikowano

Potrzebne poniewaz na allegro znalazłem sterownik ABS-ASR tylko do 2.6:) a ja mam problem z ASR pisałem Tobie kolego devastation na PW chyba w tamtym tyg albo ze dwa tyg temu:)Jutro zadzwonie do człowieka który naprawia sterowniki ABS bo juz nie ma sil i czasu na szukanie rozwiazania:)Zobaczymy co mi odpowie.To mój watek z problemem

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=176218.0

Kurde no niechce mnie sie wierzyc ze to moze byc sterownik.Ale dlaczego nie ma błedów w silniku.eh

Opublikowano

w silniku nie bedzie błedów jezeli jest cos pokaszanione na linii ECU - ABS

juz Ci pisałem ze masz uwalona linie CAN w sterowniku

podaj ten numer bloku, jaki masz u siebie i takiego musisz szukac

Opublikowano

czyli ok wersja ABS/ASR

dzwoniłes do tych gosci od sterowników ?????