Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] FMIC w 1.9tdi AWX on board

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

730 zł...

Opublikowano

730 zł...

będę musiał i ja pomyśleć bo w upały czuje jakbym nie miał programu... :embarrassed:

Opublikowano

Na jakim ICku to robiłeś Magic?

Opublikowano

na chinczyku... http://www.fmic.pl/product.php?id_product=197

gosc jest z czestochowy wiec byłem dzisiaj 3 razy u niego i dopasowałem sobie wszystko kolankami itd...

730 zł...

będę musiał i ja pomyśleć bo w upały czuje jakbym nie miał programu... embarrassed

tez to odczuwalem

hpim7272.jpg

Uploaded with ImageShack.us

kratki sciagniete tylko dla foto... wszytko pasuje idealnie i wyglada jak seria...

reszta fot bedzie jutro... pokazane wszystkie kolanka i zlaczki itd

Opublikowano

No i tutaj właśnie mnie postawiłeś przed dylematem... Miałem się umawiać z chłopakami na ogarnięcie FMICa na nierdzewkach, ale ponad 1000zł różnicy to jednak dużo i już sam nie wiem....

Opublikowano

ja mam na zlaczkach i opaskach wzmacnianych i jest ok... wydaje mi sie ze bedzie solidnie... dostał juz po piz*.... i szczelny, jutro pomiary temperatury w dolocie

Młody ja nierdzewki tez troche mam... jest jedno kolanko 90* i 3 odcinki prostej

Opublikowano

mlody_drog : kto miał Ci robic fmic na nierdzewkach? Sam mysle zeby to jakos ogarnac na nierdzewkach ale cena to jakies 1800zl +/- z wliczonym coolerem oczywiscie.

Opublikowano

Sport Tig mial mi robić, robota profesjonalna ale kurde 1000zł więcej...

Opublikowano

fmici.jpg

wersja pierwsza... wszytko ok ale lewy halogen nie miescił sie wiec wersja 2

fmic2.jpg

kolanko 45* i pozniej rurka 90 *

tak wyglada prawa strona

fmic3.jpg

fmic4.jpg

fmic5.jpg

fmioc6.jpg

Mysle ze pomoze to kilku osoba :kox:

Opublikowano

a co zrobiłeś z chłodnicą wspomagania? przenosiłeś ją?

Opublikowano

chłodniczka troche sie wygieło :decayed: i jest nad belka, na dole srube sie odkreca i da sie to ukształtowac :cool1:

Opublikowano

chłodniczka troche sie wygieło :decayed: i jest nad belka, na dole srube sie odkreca i da sie to ukształtowac :cool1:

a jakieś inne utrudnienia były?

Opublikowano

zderzak wchodzi na styk. troche trzeba było go szlifowac w kilku miejscach, ogolnie to myslalem ze bedzie duzo wiecej zamoty. jak bedziesz miał wszystkie zlaczki to w 5-6 h mozna to zrobic... ja musiałem jezdzic 3 razy do goscia i wymienialismy silikony, i na tym 3 h poszło. słuze pomoca jak cos

Opublikowano

zderzak wchodzi na styk. troche trzeba było go szlifowac w kilku miejscach, ogolnie to myslalem ze bedzie duzo wiecej zamoty. jak bedziesz miał wszystkie zlaczki to w 5-6 h mozna to zrobic... ja musiałem jezdzic 3 razy do goscia i wymienialismy silikony, i na tym 3 h poszło. słuze pomoca jak cos

ile podcinałeś belkę? a czym się różnią te IC chińczyki od jakiś innych...? szkoda że nie zrobiłeś zdjęcia wszystkich złączek obejm przedłużek i ile tego potrzeba. bo jak rozbiroę to już będzie d*pa jak nie bede czegoś miał... :cool1: :cool1:

Opublikowano

Sport Tig mial mi robić, robota profesjonalna ale kurde 1000zł więcej...

Tak myślałem:)

W piątek jadę do Pawła na tipa i przy okazji omówię z nim IC oraz wydech. Zastanawiam się czy nie kupie IC chinola a może Paweł wyspawa rury.

Opublikowano

Tak sobie podliczyłem wszystko i chyba zrobie samego chipa a fmica ani turbo nie bede zmienial :P może w przyszłym roku auto zmienie

Opublikowano
Tak sobie podliczyłem wszystko i chyba zrobie samego chipa a fmica ani turbo nie bede zmienial tongue może w przyszłym roku auto zmienie

nie pierd....

Wydech wyszedł mi z 400 zł

zmiana turbo 700 zł( po sprzedaniu AWX)

FMIC niech bedzie ze 900 z robota kolegi

PD hmmm jak załoze bede mówił...

nie ma tragedi

Opublikowano

czyli tysiąc jurków... A to jest coś, czego raczej nie wyciągniesz z auta przy sprzedaży...

Opublikowano

czyli tysiąc jurków... A to jest coś, czego raczej nie wyciągniesz z auta przy sprzedaży...

programu też nie zabierzesz ze sobą. To skoro masz plany na sprzedaż to nic już w nim nie rób tylko odkładaj na jakąś kosę :decayed:

Opublikowano

jakbym miał sie przejmowac tym ile wpakowałem to daj spokoj... spokojnie 3 razy bym do egiptu na 2 tyg se za to poleciał... :decayed: